Şu ana kadar mevcut olan tüm bölümler ekli.tavsiye üzerine oynuyacam oyunu tüm bölümler ekli mi? yarıdan başlamayalım dedim çünkü oyundan bir şey anlamıyız aynı filmi yarıdan izleme gibi
tamam teşekürlerŞu ana kadar mevcut olan tüm bölümler ekli.
Rica ederim.tamam teşekürler
Yapımcısı 15 Kasım'dan önce çıkaracak yeni sürümü.Guncelleme ne zaman gelecek
5. Bölüm bu kısımda sona eriyor.merhaba ben en son dıke kabul edildim ondan sonra bitmişti sanırım 5 sezon oynadım daha devamı var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Ekim değil kasım içerisinde pardon.5. Bölüm bu kısımda sona eriyor.
6. Bölüm Ekim ayında çıkış yapacak.
15 Kasım'dan önce yapımcı 6. bölümü çıkaracak.Ekimin sonunda 0.6.0 çıkacak deniyordu durumlar nedirr
Ne gibi bir problem yaşadınız ?1.6 GB'lık oyunu indirdim ama giriş problemi yüzünden oynayamıyorum ne zaman bi çözüm bulunacak bu işe
ı yerine i harfini kullan o zaman girebilirsin. Bende böyle çözülmüştü.1.6 GB'lık oyunu indirdim ama giriş problemi yüzünden oynayamıyorum ne zaman bi çözüm bulunacak bu işe
Ben şimdi denedim ve bir sorun göremedim.Android kısmındaki anonfiles dosyası sorunlu ilgilenirseniz sevinirim.
Bende her seferinde sayfa yüklemesinde sorun oluşuyorBen şimdi denedim ve bir sorun göremedim.
Sorun senden kaynaklı galiba. Çünkü dediğim gibi bende bir sorun yoktu. Diğer linkleri kullanarak indirebilirsin.Bende her seferinde sayfa yüklemesinde sorun oluşuyor
TeşekkürlerSorun senden kaynaklı galiba. Çünkü dediğim gibi bende bir sorun yoktu. Diğer linkleri kullanarak indirebilirsin.