Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
S

Sirinmavisi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hangi linke tiklarsam tıklayım Aylink'e yolluyor orda da saçma sapan sayfalar var hiç bir türlü indiremedim

I

imkadrr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 770

GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
yeni bölüm ne zaman

M

majesstic675

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 770

GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
2.sezon ne zaman gelir bea

S

sarimsakli

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bugüne kadar yapılmış en iyi 2 adult yapımın ikisini de Dr. Pinkcake yapmış. Acting Lessons da harikaydı bu da harika. 2. Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Samandira25

Samandira25

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu zamana kadar milf city, man of the house vs çoğu adult oyunu oynadım ama hiçbiri bu kadar sürükleyici olmadı ve hiçbirinin yeni sürümünü bu kadar beklemedim yani anlamıyorum da neden bu kadar etkili bir oyun ama adult oyunlarin GOAT'i bu oyundur.

P

Promovic771

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İndirilmiyor linkte aylink.com ev sahibi hata diyor

Z

zaza09

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda verdiğimiz kararlara göre farklı bölüm sonları var mı ? Bir kez bitirme fırsatım oldu farklı sonları var ise gerçekten bir başyapıt ve hikayesi sarıyor.

Liesenburg

Liesenburg

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu Isabella nasıl tavlanıyor ya açıklayabilecek var mı ?

PurpposoLes

PurpposoLes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
23.10.2020 güncelleme notları yayınlandı mı?

Z

zaza09

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hikaye isleyişi ve sürükleyicilik olarak böyle kaliteli yapım önerebilicek varmı dostlar?
bu oyundan sonra 4-5 oyun daha indirip denedim ama inanın diger oyunları 15 20 dk oynayamaz oldum bundan sonra.

Üst Alt