Jupiter
Doğasever
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
çoğu yerden oyun indiremyordum bu site harika tabi şanslıyım süresiz IDM sayesinde indirmek güzel destekçi plus olmak için ne yapmak gerekiyor
sanal kart geçersiz mi ya siteye gmail ile bağlandım 3 defa denedim tele şifre geldi girdim ama sayfanın başına attı neden alışveriş tamamlanmadıAdult Oyun Çeviri Mağaza
adultoyunceviri.com
Sonteklif ile iletişime geçmeniz gerekiyor.sanal kart geçersiz mi ya siteye gmail ile bağlandım 3 defa denedim tele şifre geldi girdim ama sayfanın başına attı neden alışveriş tamamlanmadı
tamamdır sağolunSonteklif ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
Ablası mı ben öyle bı
Become a Rock Star oyunu hakkında bir soru o. Yani Being a DIK'ten bahsetmiyorlar.Ablası mı ben öyle bı
sahne hatırlamıyorum oyunda bilgilendirirmisin
Bilgisayarında C sürücüsünde AdultOyunCeviri adlı dosyayı silmediysen kayıtların duruyordur.Bende ilk sezonun kayit dosyası var ama oyunu silmiştim şimdi tekrar yüklesem kaldığım yerden devam edebilir miyim acaba etsem de nasıl ederim ??
Evet oyunda hile menüsü mevcut.Hile menüsü varmı
Var.Hile menüsü varmı
Bendede alan yok diyo ;(Telefona hepsini denedim.hicbirisiyle indiremedim ukte kaldı içinmde
Ne alanı hangi linkte alıyorsun bu hatayıBendede alan yok diyo ;(
Cloud ve drive linklerinde ama benim telefon 16 gbNe alanı hangi linkte alıyorsun bu hatayı