ReckyRey
Doğasever
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Birkaç defa denedim ama yine aynı
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Birkaç defa denedim ama yine aynı
Evet son dik yeleğini giydiğimiz sezon.Dik yeleği giydiğimiz sezon değil mi
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.merhaba arkadaşlar coth ögretmenin resminin ifşa oldugu sahnede telefndan rooster a bakmam gerekıyor ama tıkladım zaman acılmıyor biligisi olan varmı ?
teşekkür ederimAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
rica ederim.teşekkür ederim
0.5.0 ile 0.5.2 arasında içerik farkı yok.0.5'i bitirmiştim arasındaki fark nedir acaba yelek aldığımız sezonda bitiyordu
Seçeneklerden oyun dili Türkçe olarak değiştirarakadaşlar ben yeniyim , az önce inme işlemi bitti pc de açtım ama ingilizce nasıl türkçe oynarm
klasörde exe açıyorum değil mi setup felan yok.. direkt oyuna giriyor ama ayarlarda dil değişikliği göremedimSeçeneklerden oyun dili Türkçe olarak değiştir
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.klasörde exe açıyorum değil mi setup felan yok.. direkt oyuna giriyor ama ayarlarda dil değişikliği göremedim
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 3700
google driveda böyle hata alıyorum
Bu oyun tam anlamıyla bir başyapıttırEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
harikaEvet linkte 2. sezon 1. bölümün sonuna kadar mevcut.