Welcome to Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - +18 Oyunlar - Adult Oyunlar - Yetişkin Oyunları

Sitemize hoşgeldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Oyun Haberi Being A DIK 0.6.0 sürümü güncellemesi |23.10.2020|

Silence

Moderatör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,045
Tepki puanı
1,637
Puanları
113
IMG_20201023_184238.jpg

Being A DIK'in yeni sürümü (0.6.0) ne durumda?

ÖZET:

status_update.png

Beta testi Ekim ayının sonundan önce başlayacak.

Çıkış tarihi Kasım ayının ilk yarısından önce olacak.

Henüz net bir çıkış tarihi belirlemiyorum, çünkü testler iyi sonuç verirse, daha önce piyasaya sürülecek.

Tam sürüm ~ 11 GB'dır.

Öte yandan yama ~ 3 GB'dır.


Bu haftanın durum güncellemesi için size bir değişiklik günlüğü sözü verdim ve işte burada.

Test nedeniyle ve herhangi bir ek / hasarlı içerik durumunda marjinal değişikliğe tabidir.

- Değişiklik Günlüğü v0.6.0 -
Aşağıdakileri içeren 6. Bölüm eklendi.
3334 render
162 animasyon
34 parça
25 ses efekti


Serbest dolaşım etkinlikleri için hızlı seyahat sistemi eklendi. Tercihler'de kapatılabilir ve yalnızca 6. bölümden itibaren serbest dolaşım etkinliklerinin bir alt kümesi için etkindir.

- Yakınlık ve DIK durum hesaplamaları için güncellenmiş kod.

- Tercihler menüsüne opaklık kaydırıcısı olan isteğe bağlı bir metin kutusu modu eklendi. Bu modu etkinleştirerek metin okunabilirliği artırılır, ancak oyunu oynarken ortalanmış metin ve düşük opak siyah metin kutusu elde edersiniz.

- Yedeklilik nedeniyle geri alma tarafı seçeneği tercihlerden kaldırıldı.

- Bir python kitaplığını geçersiz kılan kötü değişken adlarının, bölüm 1-5 düzeltildi.

- Yakınlığınız artık ana seçeneklerle bağlantılı olarak görüntülenecektir.

- 5. bölümde kilidi açılabilen, İstatistikler uygulamasında görüntülenen sahne sayısıyla ilgili bir hata düzeltildi.

- Bir Bölüm 5 karma özel render için galerinin yanlış hizalama sorunu düzeltildi.

- 1-6. Bölümler için bölüm başlığı yenilendi.

- 1-6. Bölümler için bölüm istatistik raporunda kozmetik değişiklikler yapıldı.

- Ödüller uygulaması yenilendi.

- Sahneler uygulaması yenilendi.

- Özel bir renderın kilidini açarken, bir renderın kilidini açtığınız karakterin Ödüller uygulamasında bir ünlem işareti olacaktır.

- 5. bölümde Maya üzerine yazmanın neredeyse her kelimeyi sevimli olarak kaydetmesine neden olan bir hata düzeltildi.

- Bölüm 5'te Maya # 4 özel renderının hatalı düğme yerleşimi düzeltildi.

- Yazım hataları düzeltildi.

Güncellemenin oynayış süresinin tek bir uygun oyun için 4-6 saat arasında olacağını tahmin ediyorum.

Yakında, DIK'ler.

Dr PinkCake
 

Byferohck

Broken Dreamers ve Summer's Gone Kulübü Üyesi
Destekçi Plus
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
173
Tepki puanı
146
Puanları
43
Çok Az Kaldı Çok Az
 

'Danger

Broken Dreamers ve Summer's Gone Kulübü Üyesi
Destekçi Plus
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
58
Tepki puanı
36
Puanları
18
Beklemedeyiz 🙃
 

PurpposoLes

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eyl 2020
Mesajlar
71
Tepki puanı
13
Puanları
8
görünüşe göre 1 aydan az bir süre sonra oyunu oynamaya başlıcaz hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruuz
 

SworD

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
124
Tepki puanı
93
Puanları
28
Yapımcının hakkını vermek gerekiyor doğrusu.Biraz daha zorlasaydı tam bir oyun boyutuna erişecekti.Şuan ki güncellemenin boyutu normal bir oyunun boyutu kadar var.5-6 saatlik oyun süresi işleminde bu kadar render ve animasyon, bu kadar zaman içerisinde çok iyi iş çıkarmış.Başka yapımcılarıda gördüm bu kadar zamana rağmen 40-50 animasyon ve 1000 ve üzeri render çıkarabiliyor.Merakla bekliyorum bu güncellemeyi, bakalım nasıl işler çıkarmış göreceğiz.Bizleri bilgilendirdiğin için Teşekkürler ''Silence''.
👌👋👋👋(y)
 

Akuma

The Deluca Family Kulübü Üyesi
Destekçi Plus
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
44
Tepki puanı
34
Puanları
18
Umarım Cyberpunk ile aynı gün yayınlanmaz.
 
Üst Alt