Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Zaza

Zaza

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android indrmeye çalışıyorum, hiç birinden indiremedim başka yerlere atıyor..

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android indrmeye çalışıyorum, hiç birinden indiremedim başka yerlere atıyor..
Linkler çalışıyor. Bu adımları uygulayınız.
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.

AlperYellow

AlperYellow

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Çok güzel oyun be kesinlikle oynayın , umarım yakın bi zamanda yeni bölüm gelir.

novahkhiin

novahkhiin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bad'e bu yama gelmeden önce cok daha fazla animasyon ve resim olacagı söyleniyordu ne kadar animasyon var toplamda bi bana mı az geldi yoksa ben mi beklentilerimi cok yüksek tuttum xd

B

batuhan1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
beklentim bu bolumun daha uzun olcagiydi ama hic yoktan yine uzun ve guzeldi sadece jill veya isabella ile daha cok sahne olsa iyi olurdu sabırsızlıkla 7.bolumu bekliyorum

baranowski

baranowski

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pc'de Gdrive linki çalışmıyor indirme kotasına ulaşıldı diyor

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pc'de Gdrive linki çalışmıyor indirme kotasına ulaşıldı diyor
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.

baranowski

baranowski

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
saol kanka hallettim

A

ArdaBey06

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
normal apk ile düşüm boyutlu apk arasında ne fark var

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
normal apk ile düşüm boyutlu apk arasında ne fark var
Düşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.

H

HoLiganzm

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İndirdigimde dosyalarıma gelince dosyalarımdan atılıyor sürekli

L

lalaker1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun yeni sürümü ne zaman gelir? Yeni sürüm geldiğinde kayıtlı dosyalardan devam etme olayı nasıl olacak, türkçe sürümünü bekleyeceğiz ekstradan?

Furksn

Furksn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun yeni sürümü ne zaman gelir? Yeni sürüm geldiğinde kayıtlı dosyalardan devam etme olayı nasıl olacak, türkçe sürümünü bekleyeceğiz ekstradan?
Şampiyon sakin ol hahahahah. Daha bu 6. sezonun türkçe yaması dahil çıkalı 2 hafta oluyor neredeyse. Bence diğer oyunlara da biraz şans vermelisin :)

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Daha güncelleme yeni geldi o yüzden net bir tarih yok yeni güncellemeye dair.

Üst Alt