Düşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Düşük boyutla normali arasındaki fark nedir?
• Linke tıklayın.linki geçemiyorum link yok ortada
aynısını yapıyorum ama tekrar döndüğümde başka siteye atıyor• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Linklerde bir sıkıntı yok bu adımları doğru yaptığınızdan emin olun ben girdim çünkü.aynısını yapıyorum ama tekrar döndüğümde başka siteye atıyor
bildirimeu izin vermemişim oldu teşekkür ederimLinklerde bir sıkıntı yok bu adımları doğru yaptığınızdan emin olun ben girdim çünkü.
Rica ederim.bildirimeu izin vermemişim oldu teşekkür ederim
Giremiyorum telefon donuyor tekrar denedim gene ayninhata 3 4 kere denedimZarchiver indirip tekrar deneyiniz.
Hayır yok hatta oyunu kurarken 11 12 gb boş alanınız olması gerekiyor.Android linki 2.9 GB bir yanlışlık yok digilmi
Cihazınızda bir problem var o zaman.Zarchiveri dosyayi silmek icin kullandım
Giremiyorum telefon donuyor tekrar denedim gene ayninhata 3 4 kere denedim
Şu anda 6 bölüm mevcut. Toplamda 20 bölüm olması planlanıyor.Oyun toplam kaç bölüm?
Hocam 6.bölüm bana kısa gibi geldi devamını ne zaman gelirŞu anda 6 bölüm mevcut. Toplamda 20 bölüm olması planlanıyor.
Belli bir tarih yok şu anda.Hocam 6.bölüm bana kısa gibi geldi devamını ne zaman gelir