Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
xErtugrul1

xErtugrul1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Düşük boyutla normali arasındaki fark nedir?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Düşük boyutla normali arasındaki fark nedir?
Düşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.

E

Erenss7

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni sürümü yüklemek için, eski sürüm oyunu siliyorum fakat bütün seçtiğim şeyler ve kayıtlı veriler gidiyor. Oyuna sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum. Bunun herhangi bir çözümü yok mu? Hepimizin bildiği gibi oyunda verdiğimiz kararlar hikayeyi etkiliyor ve her seferinde unutup farklı kararlar vermek istemiyorum

B

bitirici1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar iyi geceler
bu oyunda kayıtlarda ve sahneler kısmında geçmişten kalan save dosyalarım yüzünden bazıları açık gözüküyor.
bu save dosyalarını tamamen nasıl silebilirim
yani oyuna tamamen sıfır başlamak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt