berkay07
Kayıtlı Üye
İndirdim 0.6 olanı. Şimdi 5.0'ı silsem sıkıntı olmaz sanırım.Tekrar indirmeniz gerekiyor.
İndirdim 0.6 olanı. Şimdi 5.0'ı silsem sıkıntı olmaz sanırım.Tekrar indirmeniz gerekiyor.
Hayır olmaz. Silebilirsiniz.İndirdim 0.6 olanı. Şimdi 5.0'ı silsem sıkıntı olmaz sanırım.
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Pc versiyonunda hesabımla girmeye çalıştığımda Giriş Başarısız alıyorum, yönetici olarak çalıştırmayı da denedim programı, ne yapmam gerekiyor
29 KasımOyunu ne zaman indirmiştiniz?
Kapatırsanız daha iyi olacaktır telefonda olmuyor.Telefondan oynarken mini oyunlar yapılabiliyor mu ona göre açıp kapatcam
Kayıt konusunda boş slotlara tıklıyor musunuz?Oyunu kaydet e basıyorum ama kapatıp tekrar girdiğimde jill yine konuşma yapıyor ve kayıt silinmiş oluyor neden böyle yardımcı olur musunuz ?
Evet evet doğru ben farketmemisim5.bölüm var bir sıkıntı yok.
Bunun devamı ne zaman çıkacak bı Bilgi varmıEvet evet doğru ben farketmemisim
Hayır belli bir tarih yok.Bunun devamı ne zaman çıkacak bı Bilgi varmı
Yaptığınız seçimler hikayeyi şekillendiriyor o yüzden yaptığınız seçimler o sahneleri görmemenize sebep oldu.oyunu bitirdim, ama bir çok sahneyi kaçırmışım. mesela isabella odayı temizlemeye yardım etmeye gelmedi, maya ve josy ile olan sahneler de gelmemiş. sebebi nedir?
Yaptığın seçimlerden dolayı bende 3 tane sahneyi kaçırmışım önümüze gelecek olan sahneler bizim seçimle rimize bağlıoyunu bitirdim, ama bir çok sahneyi kaçırmışım. mesela isabella odayı temizlemeye yardım etmeye gelmedi, maya ve josy ile olan sahneler de gelmemiş. sebebi nedir?
Peki bunun gibi kaliteli hikâyesi sağlam başka bi oyun Önere bilir misinizHayır belli bir tarih yok.
Ben oyunu sildim geri yükledim aynı yerden devam etti aynı hesapla girince devam ediyor galiba öyle düşünüyorumKaldığımız yerden devam edebiliyormuyuz