F.D
Kayıtlı Üye
teşekkürlerOnlara arkadaşlıktan daha fazlasını istiyorum demeden önce tavuk olmanız gerekiyor. Tavuk yolundan ilerleyiniz.
teşekkürlerOnlara arkadaşlıktan daha fazlasını istiyorum demeden önce tavuk olmanız gerekiyor. Tavuk yolundan ilerleyiniz.
Rica ederim.teşekkürler
kesinlikle aynı şekilde ben de baştan oynadım ama oyun hemen bitti ve beklediğime hiç değmedi umarım bir sonraki güncelleme böyle olmazÜşenmedim safe dosyasını yapamadım en baştan oynadım yeni sezona gelince büyük umutlarla oyuna başladım 5 aylık beklediğim badik fiyasko oldu. Dikleri odalarında bulmakla ve kütüphane de zekilerin oyununu oynamakla oyun bitti boşuna hyplandım. Umarım bi 5 ay daha beklemeyiz kısa sürede gelir. Eğer bekleyeceksekte değsin.
Nasıl bir hata alıyorsunuz siyah ekranda mı kalıyor.Oyun açılmıyor sorun bende mi?
Bu ekranda kalıyor açılmıyorNasıl bir hata alıyorsunuz siyah ekranda mı kalıyor.
Oyunu arka plana atmayın ve tekrardan girmeyi deneyin biraz beklemeniz gerekecek.Bu ekranda kalıyor açılmıyor
Arka plana atmak derkenOyunu arka plana atmayın ve tekrardan girmeyi deneyin biraz beklemeniz gerekecek.
Oyunu açarken oyundan çıkmayın biraz beklemeniz gerekecektir.Arka plana atmak derken
DenerimOyunu açarken oyundan çıkmayın biraz beklemeniz gerekecektir.
Discord sunucumuzdan alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!5. bölümün basindan baslatan kayit dosyasi var midir?
1.si evet .aklıma takılan 2 soru var cevaplarsanız sevinirim.
1- Tavuk olarak ilerleyerek Öğretmen olan Jade ile malum sahneyi yaşayabilir miyiz?
2- Tavuk olarak ilerleyerek Quinnle malum sahneyi yaşar mıyız?
Kurulum notunu okumamışsın veya anlamamışsınLooking for resources to download yazısı kalıyor yukarıda ve oyuna giriyorum hesabımı da giriyorum bekleme alanında oyun kalıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Pc versiyonunda hesabımla girmeye çalıştığımda Giriş Başarısız alıyorum, yönetici olarak çalıştırmayı da denedim programı, ne yapmam gerekiyor