Linkler çalışıyor. Bu adımları uygulayınız.Android indrmeye çalışıyorum, hiç birinden indiremedim başka yerlere atıyor..
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Pc'de Gdrive linki çalışmıyor indirme kotasına ulaşıldı diyor
saol kanka hallettimSon 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Görevlere yerleştirecek adam seçiniz.Ekli dosyayı görüntüle 4488burada kaldım nasıl ilerlerim
Düşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.normal apk ile düşüm boyutlu apk arasında ne fark var
PC mi yoksa android mi ?İndirdigimde dosyalarıma gelince dosyalarımdan atılıyor sürekli
AndroidPC mi yoksa android mi ?
Zarchiver indirip tekrar deneyiniz.Android
Şampiyon sakin ol hahahahah. Daha bu 6. sezonun türkçe yaması dahil çıkalı 2 hafta oluyor neredeyse. Bence diğer oyunlara da biraz şans vermelisinOyunun yeni sürümü ne zaman gelir? Yeni sürüm geldiğinde kayıtlı dosyalardan devam etme olayı nasıl olacak, türkçe sürümünü bekleyeceğiz ekstradan?
Daha güncelleme yeni geldi o yüzden net bir tarih yok yeni güncellemeye dair.Oyunun yeni sürümü ne zaman gelir? Yeni sürüm geldiğinde kayıtlı dosyalardan devam etme olayı nasıl olacak, türkçe sürümünü bekleyeceğiz ekstradan?