Son Konular
obb klasörünü kendin oluştur ve içine atDüşük boyutlu APK için telefonumun android bölümünde obb yok nereye atmam lazım dosyayı :/
Bende o save dosyalarım gitmesin istiyorum ama sürekli gidiyor ve sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum kanka sende nasıl gitmiyor onlararkadaşlar iyi geceler
bu oyunda kayıtlarda ve sahneler kısmında geçmişten kalan save dosyalarım yüzünden bazıları açık gözüküyor.
bu save dosyalarını tamamen nasıl silebilirim
yani oyuna tamamen sıfır başlamak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim
Kolay kurulum ile normal arasında ne fark var biri 1 gb biri 2gb
Normal APK: 2.91 GBKolay kurulum ile normal arasında ne fark var biri 1 gb biri 2gb
Zaten şu anda 6 bölüm mevcut. Devamı henüz gelmedi.bende 2. sezon gözükmedi 6.bölümden sonra bitti
Bölüm bölüm geldiği için 7. bölüm gelecek.Sizce 7. bölüm mü gelir yoksa 2. sezon mu ?
modlardan biri 2. sezon 1. bölüm ün sonuna kadar demişZaten şu anda 6 bölüm mevcut. Devamı henüz gelmedi.
6. bölüm 2. sezonun 2. bölümü oluyor.modlardan biri 2. sezon 1. bölüm ün sonuna kadar demiş
bide oyun sürümünde 2.sezon 2.bölüm yazıyo anlamadımZaten şu anda 6 bölüm mevcut. Devamı henüz gelmedi.
Şu anda oyunda 6 bölüm mevcut. Bu da 2. sezonun 2. bölümüne denk geliyor.bide oyun sürümünde 2.sezon 2.bölüm yazıyo anlamadım
Android ise dosya yöneticisine girip Android - data - Adultoyunçeviri ordan hangi oyunsa seçip save dosyalarını seçiniz daha sonra ise save i kullanmak istediğiniz oyunun dosyasına atınız.Yeni sürümü yüklemek için, eski sürüm oyunu siliyorum fakat bütün seçtiğim şeyler ve kayıtlı veriler gidiyor. Oyuna sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum. Bunun herhangi bir çözümü yok mu? Hepimizin bildiği gibi oyunda verdiğimiz kararlar hikayeyi etkiliyor ve her seferinde unutup farklı kararlar vermek istemiyorum
Android ise eğer dosya yöneticisinden Android - data - adultoyunçeviri ondan sonra saveleri siliniz.arkadaşlar iyi geceler
bu oyunda kayıtlarda ve sahneler kısmında geçmişten kalan save dosyalarım yüzünden bazıları açık gözüküyor.
bu save dosyalarını tamamen nasıl silebilirim
yani oyuna tamamen sıfır başlamak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim
Android mi, PC mi ?Nasıl İndirebilirim link bulamadım :/
PCAndroid mi, PC mi ?
Teşekkürler