Linki mi geçemiyorsunuz sorunu ne olduğunu söylerseniz daha kolay yardım edebilirim.ben indiremiyorum yardim edebilcek varmi
aylink'den 2tane mi koyuyosunuz tek mi koyuyosunuz ?Linki mi geçemiyorsunuz sorunu ne olduğunu söylerseniz daha kolay yardım edebilirim.
1 tane koyuluyor.aylink'den 2tane mi koyuyosunuz tek mi koyuyosunuz ?
teşekkür ederim1 tane koyuluyor.
Rica ederim.teşekkür ederim
Yapımcı ocak ayında gelecek dedi ama hala bir şey yok.Devamı ne zaman gelir
sitede dün dark mode kullanabiliyodum ama şimdi kullanamıyorum izniniz yok diyor ne yapmalıyımYapımcı ocak ayında gelecek dedi ama hala bir şey yok.
Şu anda bir sıkıntı var düzeltilecektir.sitede dün dark mode kullanabiliyodum ama şimdi kullanamıyorum izniniz yok diyor ne yapmalıyım
yapımcı 10gün sonra gelecek diyor dediğine göre; )Senaryo ve diyaloglar üzerinde çalışmak için kendime 10 gün verdim (bu genellikle benim için yeterli zaman), ancak normalden çok daha fazla render olduğu için çok daha fazla metin aldım. Sanırım gecikme 2-3 gün + çeviri için 1 gün + redaksiyon için 1 günden fazla olmayacak.) oyun %95 de bitmiş gibi büyük bir ihtimal renderları bitti sadece metin ekleme yapıyor bekliyelim bakalımgüncelleme ne durumda yapımcıdan yeni bir haber varmı?
Dostum güncelleme daha gelmedi yapımcı üstünde çalışıyor. Benim tahminimce 18 şubat civarlarında güncellemeyi yapımcı tamamlayacaktır.Selamlar en son ablamız vuruluyordu durum nedir ? Güncelleme en geç ne zaman gelir? iyi çalışmalar
Diğer arkadaşların dediğine göre oyun ortalama 1hafta içinde çıkma ihtimali var senin tahmininle ortalama aynı.Dostum güncelleme daha gelmedi yapımcı üstünde çalışıyor. Benim tahminimce 18 şubat civarlarında güncellemeyi yapımcı tamamlayacaktır.
Şubat İçerik haftasında eklenecek.admin oyun çıkmış ne zaman herkeze açılır?