NTR içermiyorBu oyunda ntr yada cheating (aldatma konusu) var mı?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Siteye üyeliğim var ama oyunda üyelik istiyor giriş bilgilerimi doğru girdiğim halde kabul etmiyor
Ö,ş,ç,ğ,ü,ı harfleri kullanmıyorum yinede giriş yapmıyor yardımcı olursanız sevinirimBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Kullanıcı adınızı Omerturan01 olarak girmeyi denediniz mi?Ö,ş,ç,ğ,ü,ı harfleri kullanmıyorum yinede giriş yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim
aldatma peki?NTR içermiyor
Yardımcı olursanız sevinirim ben kaldığım yerden devam edemiyorum neden oyun kısmında kayıt mi etmem mi lazımEkli dosyayı görüntüle 4403
GENEL BAKIŞ
Ana karakter, büyük bir şehire yeni taşınıp iş arayan ve yeni bir müzik grubu kurmayı isteyen birisidir. Yeni insanlar ve yeni fırsatlar, hepsi sizin elinizde.
Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.70
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.49 GB
Oyun Boyutu APK: 695 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3dcg, Male protagonist, Animated, Big ass, Big Tits, Handjob, Oral sex, Vaginal sex, Voyeurism, Titfuck, Milf, Creampie, Groping, Interracial, Anal sex, Teasing
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Become a Rockstar oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 786 Ekli dosyayı görüntüle 787 Ekli dosyayı görüntüle 788 Ekli dosyayı görüntüle 789 Ekli dosyayı görüntüle 790 Ekli dosyayı görüntüle 791 Ekli dosyayı görüntüle 792
En son nerde kaldınYardımcı olursanız sevinirim ben kaldığım yerden devam edemiyorum neden oyun kısmında kayıt mi etmem mi lazım
ne zaman gelir tahmini bi tarih verebilirmisinDevamı gelecek. Yapımcısı yeni sürüm üzerinde çalışıyor.
Şu anlık net bir tarih yok.devamı ne zaman geliyor?
Dostum oyunun yeni sürümü %85 de ve bayağı yavaş ilerliyor. Tahminimce Ocak ortalarında çıkar.En heyecanlı yerinde bitti devamı gelince haber verirsiniZ
Dostum oyunun yeni sürümü %85 de ve bayağı yavaş ilerliyor. Tahminimce Ocak ortalarında çıkar.