Hayır hiçbir değişiklik olmayayacak aynı sistem devam edecek Şubat ayı içerik haftasında çevirilen Türkçe oyunlar erişim haftası bitince kademeli olarak betadan çıkacak.Bir şey sormak istiyorum...Mart ayından itibaren artık türkçe oyunların tamamı ücretli mi olacak? Yani yeni gelmiş olasun yada olmasın bütün türkçe oyunları betaya mı alacaksınız??
Evet, yeni çıkan 0.80 sürümüne ait.Bu yeni güncelleme demi arkadaşlar?
Net bir gün veremiyoruz duyurusu yapılır çıkacağı zaman.Ne zaman Şubat etkinligine gelecek bunun için subt etkinliği satın aldim
Kaçınmanın tek yolu sevgili olmamak.şu hastanede 3 kızda sevgili olduğunu öğreniyor bu olaydan kaçınmanın yolu yokmu
Telefonda mı yoksa PC'de mi oynuyorsunuz? Ona göre ilgili kişiye ileteceğim, hata var ise ilgileneceğiz.Oyunu aç diyorum İD şifre gidiyorum bir sonraki ekran geliyor ve oyundan atıyor uyarı vermeden sebebi nedir
Telefonda mı yoksa PC'de mi oynuyorsunuz? Ona göre ilgili kişiye ileteceğim, hata var ise ilgileneceğiz.
Android > Data > AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü / klasörleri ve Data > oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Selamlar telefondan oynuyorum eski sürümü bildim telefonu sıfırladım tekrardan kurdum yine aynısı hayır hata da vermiyor ona göre aksiyon alayım adult oyun çeviri banneri görünüyor 2 3 saniye sonra atıyor uyarı vermeden