Lunael
Yetkili
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor.Oyun güncellemesi ile ilgili bir şey var mı ne zaman gelir yeni bölüm ?
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor.Oyun güncellemesi ile ilgili bir şey var mı ne zaman gelir yeni bölüm ?
Hayır, çıkmaz. Ayrı ayrı iki bölüm mevcut.Ep2 yi indirsem sadece 1. Bölümün içeriğide çıkar mı acaba ?
Tamamdır Teşekkür ederim hocamHayır, çıkmaz. Ayrı ayrı iki bölüm mevcut.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır Teşekkür ederim hocam
dostum sana çok teşekkür ederim oyunu çok beğenmiştim 1.sezonu bitirdim ama 2.sezon için save olayını halledemiyordum ama senin sayende çok sevdiğim oyunun 2.sezonunu oynayabileceğim.Cansın seviliyorsun <3Ataegina Act II Başlangıç kayıt dosyası ( Kötü, Tarafsız ve İyi ) Rotaları bulunuyor.
Telefon hafızasında yer kalmamış ondan hata veriyormuş.Bu oyunu yeni duydum, indirdim ama "uygulama hazırlanıyor" ekranı geliyor kalıyor, android12.
Teşekkürler kolay gelsin.
Bu paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu yazıyor.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.Bu oyunu yeni duydum, indirdim ama "uygulama hazırlanıyor" ekranı geliyor kalıyor, android12.
Teşekkürler kolay gelsin.
Bu paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu yazıyor.
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.ataegine act 2 nin yeni sürümünün çeviri gelicek mi ?
İçerik ayı bizim yaptığımız bir etkinlik aslında. Yılın belirli dönemlerinde süresi değişebiliyor en az 20-40 gün arasında sürüyor ve bu günler boyunca her gün en az 2-3 arası içerik geliyor.İçerik ayrıları derken ben anlamadım sakıncası yoksa anlatır mısın
Çok yakın zamanda yapmayı planlıyoruz. Tarih belli olduğunda duyuru atılacaktır.anladım içerik ayı ne zaman peki
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.oyunun hikayesi ve oynayış tarzını beğendim güncel versiyonu umarım yakında gelir.