SAQQİO
Kayıtlı Üye
teşekkürlerAylinkte genel bir sıkıntı var, yarım saat sonra tekrar girmeyi deneyin.
teşekkürlerAylinkte genel bir sıkıntı var, yarım saat sonra tekrar girmeyi deneyin.
Sanmıyorum, indirme bağlantıları çalışıyor.Linkte sorun devam mı ediyor
Buraya Tıklayarak gerekli dosyayı indirin. İnen dosyayı Android/Data/RenPy/Persistent konumuna atın. (Baştan oynamak istemeyenler kayıt alamayanlar için)oyunun 2. ci kısmı açılmıyor. bluestacksden yapayım dedim olmuyor. 15 gün önce arkadaşlar yorumlara yazmış hala düzeltilmemiş bi el atabilirmisiniz
Pc de 2 sezon nasıl oynanacak kayıt dosyası gözükmüyor
Buraya Tıklayarak gerekli dosyayı indirin. İnen dosyayı Android/Data/RenPy/Persistent konumuna atın. (Baştan oynamak istemeyenler kayıt alamayanlar için)
reis onu bizde gördük. PC için diyoruz ki senn yaptığında da olmadı denememe rağmen. Pc için sorun çözümü önerebilirmisin acaba. Senin alt alta ik idefa attığın cevap önceki sayfada mevcuttu zaten . ama android yazıyor dikkat ettiysenBuraya Tıklayarak gerekli dosyayı indirin. İnen dosyayı Android/Data/RenPy/Persistent konumuna atın. (Baştan oynamak istemeyenler kayıt alamayanlar için)
Discordda Pc için kayıt dosyası var. Orada sorun gösterirler.reis onu bizde gördük. PC için diyoruz ki senn yaptığında da olmadı denememe rağmen. Pc için sorun çözümü önerebilirmisin acaba. Senin alt alta ik idefa attığın cevap önceki sayfada mevcuttu zaten . ama android yazıyor dikkat ettiysen
Maalesef IOS desteklenmiyor.Bu oyunlari iPhone yukleyemiyoruz dime?
Ben bu şekilde yaptım ama olmadı hala kayıt yok diyor 2. oyundaBuraya Tıklayarak gerekli dosyayı indirin. İnen dosyayı Android/Data/RenPy/Persistent konumuna atın. (Baştan oynamak istemeyenler kayıt alamayanlar için)
SaveOyuna baştan başlayıp bitince tekrar Dave alsam düzelir mi
Biri yardımcı olabilirimi lütfenBenim telefonda renpy dosyası data dosyasına tasinmıyor başka nasıl halledebilirim