Bir önceki mesajınızda cevap verdiğim gibi internet bağlantınız stabil olduğundan emin olun eğer hala aynı hatayı alıyorsanız VPN'den Türkiye'ye bağlanıp deneyiniz.internet erişiminiz bulunmamaktadır diyo napim
Muhtemelen .aoc dosyasını açmaya çalışıyorsunuzdur. Exe dosyasından açacaksınız oyunu.Oyunu indirdim rardan çıkardım ama bu dosyayı açabilecek uygulama yok diyor ne yapmam lazım
Nasıl yapabilirim yardım eder misin ?Muhtemelen .aoc dosyasını açmaya çalışıyorsunuzdur. Exe dosyasından açacaksınız oyunu.
Bilgisayara indirdiniz değil mi?Nasıl yapabilirim yardım eder misin ?
Hayır telefonaBilgisayara indirdiniz değil mi?
Çok özür dilerim yanlış linkten indirmişimBilgisayara indirdiniz değil mi?
Sorun değil. APK olarak indirirseniz bir sorun yaşamazsınız. İyi oyunlar.Çok özür dilerim yanlış linkten indirmişim
Burada kayıt dosyası bulmanız zor olabilir. Discord sunucumuzdan isterseniz elde etme olasılığınız daha yüksek.oyunu yeni indirdim save dosyası gene gözükmüyor buraya save dosyası atabilirmisiniz pc için rica etsek.
Ataegina Act II Başlangıç kayıt dosyası ( Kötü, Tarafsız ve İyi ) Rotaları bulunuyor.discord kullanmıyorum ordaki linki buraya kopyalama şansınız yok mu var ise tabi yoksa 2.sezon çöp olacak
Bu oyunda kayıt dosyası aktarmada problemler yaşanabiliyor.oyunu yeni indirdim save dosyası gene gözükmüyor buraya save dosyası atabilirmisiniz pc için rica etsek.
GDrive linklerinde genel bir problem var o yüzden dolayı kullanamıyoruz.aga lütfen indirme linklerine google drive koyun diğerleri ya yavaş indiyor ya hata veriyor
Google drive'da sorun yaşadığımız için linkler artık kullanamıyor. Başka bir alternatifi kullanarak, başka bir tarayıcı üzerinden indiriniz.aga lütfen indirme linklerine google drive koyun diğerleri ya yavaş indiyor ya hata veriyor