MRainb0w
Yetkili
Eğer çıktıysa erişim ayında gelecektir.Bölüm 3?
Eğer çıktıysa erişim ayında gelecektir.Bölüm 3?
Yapay zeka oyunlar sadece içerik ayında güncelleme alıyor ve yeni sürümü de Ağustos'un başlarında yayınlamıştı yapımcıBölüm 3?
Hayır, eksik bir yer yok. Siz bir şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz.Bölüm 1 eksik olabilir mi mevcut sürümün sonuna geldiniz diyor ama bölüm 2 ye kayıt dosyalarımla geçemiyorum. Hazır save ile geçsem bile part 1 de oynamadığım kısımlar var hikaye uyuşmuyor tam
Arkadaş haklı Act 1 eksik oyun sonuna gelemeden sürüm sonu yazarak erken bitiriyor. Act 2 ye başladıgımda da, aslında act1 de gelişmesi gereken olayın ortasından başladıgımızı farkettim. 2. save acıp tekrar denedim yine erken bitti. Ayrıca Act 1 sonunda kayıt almama sorunu var.Hayır, eksik bir yer yok. Siz bir şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz.
pc sürümü hatalı bence android de sorun yaşanmamışArkadaş haklı Act 1 eksik oyun sonuna gelemeden sürüm sonu yazarak erken bitiriyor. Act 2 ye başladıgımda da, aslında act1 de gelişmesi gereken olayın ortasından başladıgımızı farkettim. 2. save acıp tekrar denedim yine erken bitti. Ayrıca Act 1 sonunda kayıt almama sorunu var.
Beyler aynı sorunu yaşayanlar için nasıl çözdüğümü anlatıyorum. Act 1 başka siteden indirdim ve oyunun erken bittiği(hata aldıgım) yeri geçip save alarak AOÇ nin Act 1 kayıt dosyasına kopyaladım. Sonra oyunu oyunu açıp kopyaladım save i yükleyip sorunsuz devam ettim. Act1 de parti den sonra sürüm sonu yazısı çıkıyorsa çözüm bu oyun sonu kayıt alamayışımızın sebebide aslında oyun sonu olmaması.Arkadaş haklı Act 1 eksik oyun sonuna gelemeden sürüm sonu yazarak erken bitiriyor. Act 2 ye başladıgımda da, aslında act1 de gelişmesi gereken olayın ortasından başladıgımızı farkettim. 2. save acıp tekrar denedim yine erken bitti. Ayrıca Act 1 sonunda kayıt almama sorunu var.
save dosyası yüklemek hocamBu save problemi hala devam ediyor mu ? Kayıt 2. bölüm de görünmüyor bu yüzden 2. Bölümü oynayamiyorum, bunun kesin çözümünü bilen yazabilir mi lütfen!
kesinlikle deneyin hikaye olarak güzel bir oyundenemeye değer gibi duruyor
valla nasıl yüklicez baya bişey denedim olmuyor bu pronlemi pc de oynayanların hepsi yaşıyor galiba çözüm bulamadım bir türlüsave dosyası yüklemek hocam
discord adresimizde kayıt dosyası vardır hocam oradan indirip oyun klasöründeki save dosyasına atmanız lazımvalla nasıl yüklicez baya bişey denedim olmuyor bu pronlemi pc de oynayanların hepsi yaşıyor galiba çözüm bulamadım bir türlü
problem orda kardeşim pc de oyun rar dosyasının içinde rardaki dosyaları göremiyorum açmıyor nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misin ?discord adresimizde kayıt dosyası vardır hocam oradan indirip oyun klasöründeki save dosyasına atmanız lazım
herhangi bir rardan çıkartma uygulamanız varmıproblem orda kardeşim pc de oyun rar dosyasının içinde rardaki dosyaları göremiyorum açmıyor nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misin ?
yok birtane güvenilir önerir misin?herhangi bir rardan çıkartma uygulamanız varmı
ben 7zip kullanıyorumyok birtane güvenilir önerir misin?
Bu oyunda kayıt dosyası aktarmada problemler yaşanabiliyor.Act 2 yi oynamak icin save dosyasını Android>data>Renpy>Persistent dosyasina attım fakat bir değişim olmadı hâlâ kayıt yok yardımcı olabilir misiniz?
Sitede ortak kullanılan save dosyasını size gönderiyorum eğer bu save dosyalarıda aynı sorunu verirse Discord sunucumuzda oyuna ait diğer kayıt dosyalarını kullanabilirsiniz.Act 2 yi oynamak icin save dosyasını Android>data>Renpy>Persistent dosyasina attım fakat bir değişim olmadı hâlâ kayıt yok yardımcı olabilir misiniz?