TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Yapıncı yeni sürümü çıkardıktan sonra bir zaman sonra siteye eklenecektir.10 numara oyunda hızlı bitti
guncelleme bekliyorum elinize emeginize saglık tesekkurler ceviri ıcın
Yapıncı yeni sürümü çıkardıktan sonra bir zaman sonra siteye eklenecektir.10 numara oyunda hızlı bitti
guncelleme bekliyorum elinize emeginize saglık tesekkurler ceviri ıcın
Daha detaylı açıklarmısınız hemen başında atıyor mu veya oyunu açınca giriş ekranında mı kalıyor eğer bu dediğim oluyor ise oyun açılana kadar beklemeniz gerekiyor bazen 10 15 dk sürebiliyor oyunun açılması.Oyun açılmıyor
Gerekli izinleri verdikten sonra oyun atıyormu yoksa hata ekranı mı geliyor.Adult oyun çeviriden oyun indirmek resmen sorun oluyo bu oyun istediği izini vermeye ramen yinede girilemiyor!
Gerekli izini veriyorum oyunda yeniden oyuna girdiğimde gerekli izin verilmedi hatası verip oyundan çık seçeneği geliyorGerekli izinleri verdikten sonra oyun atıyormu yoksa hata ekranı mı geliyor.
Android 'in yeni sürümüne sahip bir telefondan oynuyorsun muhtemelen, dosyalara erişim izni vermeyi engelliyor telefonun. Çözüm olarak 'Paralel Space' uygulaması üzerinden oynayabilirsin oyunu.Ben neden sürekli bu qerizekalı sorunlarla uğraşıyorum buna da istediği izni verdim yinede gerekli izin verilmedi diyip oyundan çık seçeneğı geliyor bu sorunlara bir çare bulun artık
Tm teşekkürler yardımınız içinAndroid 'in yeni sürümüne sahip bir telefondan oynuyorsun muhtemelen, dosyalara erişim izni vermeyi engelliyor telefonun. Çözüm olarak 'Paralel Space' uygulaması üzerinden oynayabilirsin oyunu.
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemelerinde hatanın çözümü var oradan bakabilirsiniz.Merhaba oyun hata veriyor izin veriyorum izin ver diyor
Knk paralel space ve paralel space 64 bit uygulamasını indir oyuna giriş yap sorun almazsın rahat oynua giriş yaparsınMerhaba oyun hata veriyor izin veriyorum izin ver diyor
Ama paralel cpace uygulamasına giriş yap oradan oyuna gir yoksa yine oyuna giremezsin paralel space uygulamasını kullanarak oyuna giriş yapMerhaba oyun hata veriyor izin veriyorum izin ver diyor
Kaç dk bekledin ? Oyun biraz geç açılıyorEkli dosyayı görüntüle 14450Bu ekranda kalıyor ve oyun açılmıyor paralel spacede işe yaramadı.
Aynı hata bende de var duzeltebildin mi?Androidden oynuyorum oyunu yükledim oyun açılmadan önceki izni verdim ama oyunu açtığımda gerekli izin verilmedi diyip Oyundan atıyor ne yapmalıyım