TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Büyük ihtimal buga girmiş olabilir onun için başka bir seçenek seçmeniz gerekiyor.merhaba oyun bende ilerlemiyor tıkladıkça otomatik geri geliyor kaldığım ekrana
Büyük ihtimal buga girmiş olabilir onun için başka bir seçenek seçmeniz gerekiyor.merhaba oyun bende ilerlemiyor tıkladıkça otomatik geri geliyor kaldığım ekrana
Oyunu oynamadığımdan bilmiyorum daha kolay ve hızlı bir yardım almak için discord sunucumuza katılabilirsiniz #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.Bişey sorucam bu duvarın kenarında bekleyin diyor ya bekliyorum ama herhangi bişey olmuyor bilen varmı acaba.
Görev tavsiyesi konağı keşfedin ve yukarı çıkın burayı geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
kanka resim at yardımcı olayım hatırlamıyorum o kısmı ama resmini görürsem aklıma gelir.Bişey sorucam bu duvarın kenarında bekleyin diyor ya bekliyorum ama herhangi bişey olmuyor bilen varmı acaba.
Görev tavsiyesi konağı keşfedin ve yukarı çıkın burayı geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
İzin hatası alıyorum yardımcı olur musunuz tüm izinleri verdim ama yinede olmuyor atıyor oyundan
İzin hatası alıyorum yardımcı olur musunuz tüm izinleri verdim ama yinede olmuyor atıyor oyundan
Resimlik bi durum değil anlatıyım anlıycan.kanka resim at yardımcı olayım hatırlamıyorum o kısmı ama resmini görürsem aklıma gelir.
o kötü lordun kızıyla buluşma olayından bahsediyorsan duvara tıkladığında tırmanması gerekiyor surlarda buluşuyorsunuz böyleceResimlik bi durum değil anlatıyım anlıycan.
Şehre girmek için kapı varya onun yanında duvarın oraya gidip kızla buluşmam gerekiyor, normalde baktığımda bekliyor orda uyuyor sonra devam ediyor oyun ama ben bekliyorum hiç bişey olmuyor...
Tırmanmıyor ya gece her saat gittim olmuyor acaba oyun buglandımı.o kötü lordun kızıyla buluşma olayından bahsediyorsan duvara tıkladığında tırmanması gerekiyor surlarda buluşuyorsunuz böylece
Oyun buglanmış olabilir veya bir şeyi gözden kaçırıyor olabilirsiniz.Tırmanmıyor ya gece her saat gittim olmuyor acaba oyun buglandımı.
Veya başka bir şey mi yapmam gerekiyor...
En son gelen sürüm.Şimdi bu yeni sürümü acaba
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Mobilde Oyunu actigimda gerekli izin verilmedi diyor nadil halledicem