Demin denedim hiç bir sıkıntı yok. İnternet ağınızdan veya internet tarayıcınızdan da kaynaklanıyor olabilir başka bir tarayıcıdan deneyin.ay link bir türlü açılmıyor..
Normal, bu oyun baya bekletiyor ben 10 dk falan bekliyordumYavaş cihazlar için olanı indirmeme rağmen açılış ekranında (adult oyun çeviri kısmı) 4 - 5 dakika bekletiyor normal mi? Çözümü var mı?
Daha fazla beklemeniz bile gerekebilir.Yavaş cihazlar için olanı indirmeme rağmen açılış ekranında (adult oyun çeviri kısmı) 4 - 5 dakika bekletiyor normal mi? Çözümü var mı?
Maalesef bir çaresi yok. Anca yeni sürümden kayıt dosyası bulmanız gerekiyor.Oyun çok uzun sürekli tekrar başlıyorum bı çaresi varmi
Gomira şu orc kadınmıyeni sezon Gomira'nın yolu olacak heyecanla bekliyoruz
Evet, o kadın.Gomira şu orc kadınmı
yapımcı aylardır yeni güncelleme üzerinde çalışıyor ve hala toplam %51'de. birkaç ay daha sürer güncellemenin bitmesi, çıktından sonra da artık ne zaman çevrilirse. kafadan 1 senesi var bence.güncelleme ne zaman gelecek
Daha uzun bire süre var çünkü yapımcı çizimlerin hepsini kendisi yapıyor.güncelleme ne zaman gelecek
1 Seneyi bulacağını düşünmüyorum tahmini olarak en geç 4-5 ay içinde gelebilir.yapımcı aylardır yeni güncelleme üzerinde çalışıyor ve hala toplam %51'de. birkaç ay daha sürer güncellemenin bitmesi, çıktından sonra da artık ne zaman çevrilirse. kafadan 1 senesi var bence.
sitede çok fazla türkçe yok maalesef en iyileri bi bu bir de summertime sagabu tarz animasyon türü oyun önerisi yapabilecek var mı?
2D oyun önerisi istiyorsanız Sex Note, The Secret of the House , Hero Sex Academia ve Summertime Saga öneririm.bu tarz animasyon türü oyun önerisi yapabilecek var mı?