Hangi platformdan oynuyorsunuz? Bilgisayar mı, telefon mu?Oyun özellikle lana karakterinde atıyor veya donuyor bunun sebebi ne?
Telefon kaldığım yer goldenbush mu ne varsa onu kurtarıp lana ile varile girdiğimiz yer diğer oyunlarda kasmıyor ama bunda kasıyor nedenseHangi platformdan oynuyorsunuz? Bilgisayar mı, telefon mu?
Tahminimce bu hata yapımcıdan kaynaklı çünkü eski sürümde de bazı üyelerimiz oralarda takılıyordu.Telefon kaldığım yer goldenbush mu ne varsa onu kurtarıp lana ile varile girdiğimiz yer diğer oyunlarda kasmıyor ama bunda kasıyor nedense
Oyunun açılması sisteminize ve telefonunuza göre değişkenlik gösterebiliyor. Adult Oyun Çeviri splashi geldikten sonra kaç dakika beklediniz?Merhaba. Yükledim fakat üyelik bilgilerini girdikten sonra açılmıyor adult oyun çeviri sayfasında kalıyor. Bir kaç kez silip yukledim ve bütün izinleri verdim. Çözüm bulamadım. Yardım eder misiniz
Peki oyunun sonuna gidebilir miyim çok fazla oynamak istiyorumTahminimce bu hata yapımcıdan kaynaklı çünkü eski sürümde de bazı üyelerimiz oralarda takılıyordu.
Maalesef telefondan oynamadığım için buradan size yardımcı olabilmem mümkün değil. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Peki oyunun sonuna gidebilir miyim çok fazla oynamak istiyorum
Discordda vardım hangi kanala yazacağım?Maalesef telefondan oynamadığım için buradan size yardımcı olabilmem mümkün değil. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
#yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz.Discordda vardım hangi kanala yazacağım?
Konu içinde bulunan " Paylaşılan Tarih " kısmına bakabilirsiniz.GÜNCELLEME EN SON NE ZAMAN GELDİ ACABA ?
Yapımcı uzun süredir yeni sürüm üzerinde çalışmalarını gerçekleştiriyor ama net tarih yok maalesef.merhaba bir sorum olacak. Yeni sürüm ne zaman geliyor acaba bi bilginiz varmı?
tamamdır teşekkür ederim bunu duymak çok mutlu etti beniYapımcı uzun süredir yeni sürüm üzerinde çalışmalarını gerçekleştiriyor ama net tarih yok maalesef.
Rica ederim.tamamdır teşekkür ederim bunu duymak çok mutlu etti beni
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Gerekli izin verilmedi hatası alıyorum , izin vermeme rağmen