Yapımcı ne zaman çıkarırsa.Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba
Buna benzer tavsiye oyun varmı STS dışındaYapımcı ne zaman çıkarırsa.
Bende öyle duydum ama buraya daha çıkmadı sanırımgüncelleme geldi diye biliyorum ben
aynn çıkmış kesin gelir yakın da başka yerde var ama save burda benım tabi bekliycez artıkBende öyle duydum ama buraya daha çıkmadı sanırım
güncelleme geldi diye biliyorum ben
yapımcı şu an v0.7 için uğraşıyor sitemizde ise v0.6.2 yani sitemizdeki What a Legend güncel yapımcı henüz yeni bir güncelleme getirmedi oyuna. Oyunun güncellemesinden haberdar olmak istiyorsanız What a legend klübünü takip edebilirsiniz veya tüm oyunların güncelleme haberlerini görmek istiyorsanız mağzamızdan Güncelleme aboneliği alıp discord sunucumuzdan takip edebilirsiniz.Bende öyle duydum ama buraya daha çıkmadı sanırım
NLT oyunlarına bakabilirsiniz Nadia hoşunuza gidebilir.Buna benzer tavsiye oyun varmı STS dışında
Oyunun save dosyalarını yedekle sonra oyunu silip baştan yükleyip açmayı dene.güncellemeden sonra oyunu biraz oynadım çıkıp tekrar girince açılmamaya başladı bir çözümü var mı bunun ilerlemem gidecek
Oyun cihazının Android sürümüne uygun değil. Yeni güncellemeyi beklemen lazım.Ekli dosyayı görüntüle 13287indirdim girdim karşıma niye bu çıktı
Bı mağaranın önünde bayıltan bı meyve vardı net hatırlamıyorum ama o olabilir bı kontrol et. Kemiğe tıklayınca ortaya cikiyodu sanirimkolye için üzüm nerde yapamiyom üzüm yok diye galiba
Biraz beklemen gerek hücredeki diğer aktivitelerde var onları yap o zaman çıkacaksın.Yüzüğü aldım Hucrede kaldım nasıl çikacağım bilen var mı