University of Problems Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe University of Problems Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.3.0
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Sasha'nın yardım teklifine ne cevap vermeliyim?

Kabul etmek istiyorum ama Reddet'in altında diğer seçeneklerin geliştirici tarafından yerleştirilmediği ve güncelleme gerektiği yazıyor. Yani kabul edersem bu sürümünde oyun biticek mi?
Hayır, oyun bitmeyecek. Sadece o sahneyi göremeyeceksiniz.

J

jordibelnino

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyuna giriş yapamıyorum sebebi nedir acaba? kullanıcı adı ve şifremi giriyorum fakat giriş yap tuşuna basamıyorum

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
oyuna giriş yapamıyorum sebebi nedir acaba? kullanıcı adı ve şifremi giriyorum fakat giriş yap tuşuna basamıyorum
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.

Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.

K

kralbe31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kardesim su dosyalari adam akilli bi yere yükleyin ya bilerek adami sinir etmek mi istiyorsunuz biri aşırı yavaş ındırıyor dıgerı de sınır koyuyor en berbat cloudları almıssınız kımse bunları oraya yukleyen helal olsun

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
kardesim su dosyalari adam akilli bi yere yükleyin ya bilerek adami sinir etmek mi istiyorsunuz biri aşırı yavaş ındırıyor dıgerı de sınır koyuyor en berbat cloudları almıssınız kımse bunları oraya yukleyen helal olsun
PC kullanıcısı iseniz IDM programı kullanarak indirin.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Yüklediğimiz 2 alternatifte dünyada en çok kullanılan indirme sitelerinden iki tanesi. Sizin internetinizde sorun varsa biz ne yapabiliriz? En iyi deneyimi yaşamak istiyorsanız IDM veya FDM kullanmanız lazım.

EmberMoon

EmberMoon

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
3$
Ben MEGAsync ile indiriyorum aylık ücretini ödeyerek tabiki başka sitelerde oyun ve benzeri başka indirmede yapıyorum. Bunun dışında vpn programın var ise onu kullanarakta sınırlamayı geçebilirsin veya modemine reset atarak sınırlamadan kurtulabilirsin. Alternatif olarak idm programını kullanarak cloud indirme linkinden yararlanabilirsin. Cloud indirme linki ücretsiz sınırlama olmadan yararlanabiliyorsun. İdm programı ile biraz daha indirme hızına takviye sağlamış oluyorsun.

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
saldırgandan gelen komutları yürütür. bir kaç ay önce bilgisayarımdaki tüm şifreler çalınmıştı acaba burdan mı geliyor ! bu turbo virtual machine nedir oyun çalışırken bu açılıyor oyundan çıkış yaptığımda ise hemen kapanmıyor görev yöneticisi ile kapatıyorum çoğu zaman

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-08-01 213225.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-01 213225.png
    37.4 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2022-08-01 213659.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-01 213659.png
    5.9 KB · Görüntüleme: 23
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
saldırgandan gelen komutları yürütür. bir kaç ay önce bilgisayarımdaki tüm şifreler çalınmıştı acaba burdan mı geliyor ! bu turbo virtual machine nedir oyun çalışırken bu açılıyor oyundan çıkış yaptığımda ise hemen kapanmıyor görev yöneticisi ile kapatıyorum çoğu zaman
Oyunlara girmeden önce Windows Defender ve Anti-Virüs programlarınızı kapatın dememizin sebeplerinden ilk baştaki hata ekranıdır. Kullandığımız sıkıştırma programı lisanssız olduğu için virüs olarak görüyor. Turbo Virtual Machine ise oyunun direkt kendisi.

S

Silinen üye 5

Oyunu bir kere açıp kapadıktan sonra 5 dk içinde programda tamamen kapanır. Aç kapa aç kapa yaparsanız da bir sürü işlem öyle birikir. Buna yeni oyunlarda bir çözüm buldum benim derdim olmamasına rağmen. Şifrelerinin çalınması da benim derdim değil, umurumda da değil kendi problemin, ben şahsen parola yöneticisi kullanıyorum her hesabımın şifresi farklı sana da bunu tavsiye ederim. Burada tekrar belirtiyorum hiçbir oyunda virüs yok ve olamaz olsa biz ayakta kalamayız bunca zaman, kullandığımız programlar ve oyunlar belli kendin de derle aynı sonucu alacaksın.

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu bir kere açıp kapadıktan sonra 5 dk içinde programda tamamen kapanır. Aç kapa aç kapa yaparsanız da bir sürü işlem öyle birikir. Buna yeni oyunlarda bir çözüm buldum benim derdim olmamasına rağmen. Şifrelerinin çalınması da benim derdim değil, umurumda da değil kendi problemin, ben şahsen parola yöneticisi kullanıyorum her hesabımın şifresi farklı sana da bunu tavsiye ederim. Burada tekrar belirtiyorum hiçbir oyunda virüs yok ve olamaz olsa biz ayakta kalamayız bunca zaman, kullandığımız programlar ve oyunlar belli kendin de derle aynı sonucu alacaksın.
sadece şüphelerim oldu bu yüzden yazdım antivirüs programı örneğin program şüpheli bir yazılım yerine saldırgandan gelen komutları yönetir deyince uzaktan birileri bişeyler mi yapıyor diye şüphede kaldım. parolaları artık aklımda tutuyom pcde kaydetmiştim öyle çalındı şimdi kaydetmiyorum artık

O

owwyeah

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bunun gibi bildiğiniz oyunlar varsa önerebilir misiniz rica etsem?

Baran can

Baran can

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Benim yardıma ihtiyacım var telefon 1.5 gb ram bu rama uygun oyun var mı bilenler varďır şimdi

Üst Alt