O
Fitness hocam, sevgili canım hocam, natalie hocam'a fena yürüyorum... Hatta koşarak depar atıyorum diyebilirim... Sırf canım hocam için, bütün dünyevi zevklerden kendimi uzak tuttum. Sırf onunla olabilmek için...
İkisinide indireceksiniz. Sonra da exeden oyunu çalıştıracaksınız. İki dosyanında aynı konumda olduğundan emin olunuz.oyunu indirirken iki dosya cıkıyor exe ve aoc hangisini indiricez
cloud kısmından indiriyorum zip diye klasöre yükleniyor sanırım ikiside içindedir klasörün ayrı ayrı yüklemedimİkisinide indireceksiniz. Sonra da exeden oyunu çalıştıracaksınız. İki dosyanında aynı konumda olduğundan emin olunuz.
Cloudda sağ üstteki mavi butona basarsanız hepsini indirecektir.cloud kısmından indiriyorum zip diye klasöre yükleniyor sanırım ikiside içindedir klasörün ayrı ayrı yüklemedim
Hayır ondan çok daha uzun bir süreye sahip en az 3 saat.birde oynanış süresi tahmini olarak kaç saat? 20-30 dakika ise indirmeyii iptal edicem
birde oynanış süresi tahmini olarak kaç saat? 20-30 dakika ise indirmeyii iptal edicem
Yok o kadar kısa değil, 3 veya 5 saat civarı olması gerekli. Ben gece bitirmiştim, pekte uzun sürmedi. Ama 20-30 dk falan değil ona eminim.
birde oynanış süresi tahmini olarak kaç saat? 20-30 dakika ise indirmeyii iptal edicem
Bu natalie yi kurtlar vadisindeki deryaya benzeten tek ben miyim :d
2 side çok iyi ama benim favorim AshleyNatalie hocam, canım hocam çok efsodur.. Kardeşi biraz edepsiz biri onu hiç sevmedim.. Ablası kadar edebi adabı yok..
Genelde çoğu üniversite konulu oyun böyle oluyor.Aga oyun iyi hoşta bir süre sonra baya monotonlaşıyor hayatımız hergün birbirinin kopyası gibi ve neredeyse her buluştuğumuz kızla sex yapıyoruz oyunu sildim bitirmeden
being a dik, summers gone falan öyle değil mesela farklı şeyler de oluyor yani bu oyunda hep yurt odamızdan çıkıp arkadaşımızın yurt odasına gidiyoruz ya da rachel in evine gidiyoruz hep ayni şeylerGenelde çoğu üniversite konulu oyun böyle oluyor.
İngilizce sürümü güncellendi ama türkçesi için net bir tarih yok.Oyun güzel devamını bekliyoruz