Bu sözlerimi geri alıyorum. O kadar aptalca bir yerde sonlandı ki being A Dikle kesinlikle yarışamaz. Oyun zevkli ama yapan kişi tam olarak becerememiş. Ayrıca Seks sahneleri çok kötüymüş sonra doğru bu ne be dedim resmen. Boş yere 5 saat kaybetmişim.Being A Dik'i geçebilecek bir oyun yoktur diyordum yanılmışım. Tamam yine hikayesiyle başa çıkamaz bu oyun ama beni cidden çok şaşırttı be! Bu bu siteden oynadığım ikinci güzel oyun oldu. Ara sahne kalitesi Dik'e göre berbat ama takılmazsanız çok sırıtmıyor benim hoşuma gitti. Hikayesi eh işte derecede ama etkilendim doğrusu. Kesinlikle şans verilmeli.
oyun sitedeki oynadıgım en iyi oyun merakla bekliyorum tahminen bir zaman dilimi söyler misiniz şu süreyi geçmez gibisindenwortex31 mavit
Net bir tarih veremiyoruz. Yapımcı kısa sürümler yayınladığı için birkaç sürümde bir yayınlıyoruz.
Çevirisi için net bir tarih yok.oyun sitedeki oynadıgım en iyi oyun merakla bekliyorum tahminen bir zaman dilimi söyler misiniz şu süreyi geçmez gibisinden
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz?Bilgisayarımda oynadım bu oyunu...Biraz ara verdim daha sonra tekrardan oynayamadım...Garip bi hata veriyodu sürekli silmek zorunda kaldım...Tekrar indirmekten çekiniyorum açıkçası...Ne yapsam ^^
Görev yöneticinizdeki .Turbo uzantılı programları kapatıp tekrar deneyiniz.Merhaba, Oyunu indirdimde ben ama oyunu acınca boyle bi hata veriyor . Ekli dosyayı görüntüle 12983
Belirli bir tarih yok ancak mutlaka güncellenecektir.Yeni sürüm ne zaman gelecek
Sandbox ne tam olarakUmarım sandbox yoktur . Elinize sağlık