FatihEyicil
Eternum Türkçe Erişimcisi
O ne demek ?Umarım sandbox yoktur . Elinize sağlık
O ne demek ?Umarım sandbox yoktur . Elinize sağlık
Anladım teşekkürlerAçık dünya demek. Serbest şekilde dolaşabildiğiniz oyun oluyor yani. FatihEyicil
Rica ederim.Anladım teşekkürler
Oyun adult oyun çeviri ekranında kalıyor açılmıyor neyi yanlış yapmış olabilirim kiBu konudan indirdiğinize emin misiniz?
Geç açılıyor olabilir beklemeyi denediniz mi?Oyun adult oyun çeviri ekranında kalıyor açılmıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ki
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyun adult oyun çeviri ekranında kalıyor açılmıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ki
Hangi platformd
Discord sunucumuzda bulunan #istediğiniz-oyunlar kısmına ve forumda bulunan çevirmemizi istediğiniz oyunlar konusuna yazabilirsiniz.Oyun tavsiyesi nerden yapabilirim
Forumdaki çevirilmesini istediğiniz oyunlar konusuna yazabilirsiniz. Discordda ise istediğiniz oyunlar kanalına yazabilirsiniz.Oyun tavsiyesi nerden yapabilirim
Nasıl yani? Biraz daha açarsanız iyi olur.
TeşekkürlerForumdaki çevirilmesini istediğiniz oyunlar konusuna yazabilirsiniz. Discordda ise istediğiniz oyunlar kanalına yazabilirsiniz.
Rica ederiz.Teşekkürler
Rica ederiz.Teşekkürler
Silip yükledim tekrardan düzeldi teşekkür ederim ilginiz içinWoxel Cevap yazmamışsınız sadece benim mesajımı alıntılamışsınız.
Rica ederim iyi oyunlar.Silip tekrar yükledim düzeldi sorun teşekkür ederim
Silip yükledim tekrardan düzeldi teşekkür ederim ilginiz için
Sasha'nın kim olduğunu doğru hatırlıyorsam yardım teklifini kabul edince ekstra sahne görüyordunuz.Sasha'nın yardım teklifine ne cevap vermeliyim?
Kabul etmek istiyorum ama Reddet'in altında diğer seçeneklerin geliştirici tarafından yerleştirilmediği ve güncelleme gerektiği yazıyor. Yani kabul edersem bu sürümünde oyun biticek mi?