MRainb0w
Yetkili
Bir kesim seviyor bir kesim sevmiyor ama seven kesim daha ağır basıyor.Bence çeviride lokalizasyon yapılmamalı dayı gardaş gibi kelimeler oyunu berbat etmiş diyebilirim daha oyunun başında geri sildim
Bir kesim seviyor bir kesim sevmiyor ama seven kesim daha ağır basıyor.Bence çeviride lokalizasyon yapılmamalı dayı gardaş gibi kelimeler oyunu berbat etmiş diyebilirim daha oyunun başında geri sildim
Cloud'dan hızlı indirme yapmak için IDM kullanınız.pc içi hızlı indirme linkleri olsun lütfen gerekirse cüzzi miktarları size verelim fakat olasun beklemek ve beklemek ....
1000 mps kullanıyorum 0.09 upload alıyor cloud.. megayı zaten boşver kotalı lütfen yardım
iki farklı versiyonun saveleri. benim ilerleyişim hoşuna giderse tepe tepe kullanoyunun güncel halini oynayamıyorum yeni save dosyası lazım atabilecek varmı eski saveler çalışmıyor.discord da baktım kimse paylaşmamış
çok kral hareket çok saoliki farklı versiyonun saveleri. benim ilerleyişim hoşuna giderse tepe tepe kullan
UNIVERSITY_OF_PROBLEMS.rar dosyasını indir - download
UNIVERSITY_OF_PROBLEMS.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles6.dosya.tc
Yapımcıya bağlı.Yeni Sezon Ne Zaman Gelir Acaba Dört Gözle Bekleiyorum
Tam olarak bilmiyorum ama Türkçe olarak gelmedi.Yeni sezonu gelmiş sanırım
Karıştırıyor olabilir misin? Aynı tema ve hikayede A.O.A Academy adlı bir oyun daha var, yılbaşı sahneleri de bulunuyordu.Ya bilmiyorum rüyada mı gördüm neydi ajsbdhshs ama oyunda bir ara yeni yıl sürümü falan gördüm şimdi arıyorum yok aga bulamıyorum nereden giriliyor ona yardım eder misiniz
Yok ya hatta fotoğraf ana karakterin ilk kız arkadaşı vardı yeşil yılbaşı kiyafeti giyiyordu. Arkada yılbaşı ağacı vardı aklımda da yaKarıştırıyor olabilir misin? Aynı tema ve hikayede A.O.A Academy adlı bir oyun daha var, yılbaşı sahneleri de bulunuyordu.
kız arkadaşı ile yılbaşı sürümü dere kenarında mı başlıyor? eğer öyleyse evet a.o.a. academy. ben çok kızmıştımYok ya hatta fotoğraf ana karakterin ilk kız arkadaşı vardı yeşil yılbaşı kiyafeti giyiyordu. Arkada yılbaşı ağacı vardı aklımda da ya
Öyle olması gerekiyor yanlış hatırlıyorsam A.O.A Academy oyunun yılbaşı sürümünde dere kenerında bir evde geçiyor.kız arkadaşı ile yılbaşı sürümü dere kenarında mı başlıyor? eğer öyleyse evet a.o.a. academy. ben çok kızmıştım
a.o.a. acadeny yılbaşı sürümü dere kenarında başlıyor. yanlış hatırlıyor olamam yahu, yoksa öylemi. hatta a.o.a. academy deki en masum kız şu yüzücü kız adını unuttum. o kız arkadaş olarak geçiyordu. ben jenny yi seçtim ne alaka demiştim başlarken. yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar indirip bakıcamYılbaşı sürümlerinin hiçbirinde nehir veya deniz kenarında geçmiyor. Ana oyun içerisinde öyle sahneler vardı
Hayır baktım Google dan aynı benim dediğim gibi başlıyor hediye kutusu içinde oluyor kız yeşil pijamalı. Demek ki rüyada görmemişim shsvshsgshs. Ama bir kez gözüktü şimdi yok bulamıyorum o sürümükız arkadaşı ile yılbaşı sürümü dere kenarında mı başlıyor? eğer öyleyse evet a.o.a. academy. ben çok kızmıştım