Nasıl bir sıkıntı alıyorsunuz ben de hiç bir sıkıntı olmuyor.hocam şu cloud ve megadan yüklemeseniz mi artık ikisi de sıkıntı çıkarıyor
Dünya üzerinde en çok kullanılan indirme sitelerinden iki tanesi. Nasıl bir problem alıyorsunuz?hocam şu cloud ve megadan yüklemeseniz mi artık ikisi de sıkıntı çıkarıyor
mega da kota sınırı var cloud ise çok yavaş indiriyor mobil için söylüyorum. internetimde bir problem yokDünya üzerinde en çok kullanılan indirme sitelerinden iki tanesi. Nasıl bir problem alıyorsunuz?
Mega için telefondan cüzi miktara üyelik alabiliyordunuz sanırım. Cloud için ise aynı bilgisayarda olduğu gibi IDM/FDM tarzı bir program vardı galiba.mega da kota sınırı var cloud ise çok yavaş indiriyor mobil için söylüyorum. internetimde bir problem yok
işte hocam ikisi de sıkıntılı gördüğünüz gibi. google drive veya mediafire deneyebilirsinizMega için telefondan cüzi miktara üyelik alabiliyordunuz sanırım. Cloud için ise aynı bilgisayarda olduğu gibi IDM/FDM tarzı bir program vardı galiba.
Herkes bu problemi yaşamıyor dediğim gibi. GDrive gelmeyecek çünkü artık site olarak problem çıkarıyor. MediaFire hakkında şu an yorum yapamam.işte hocam ikisi de sıkıntılı gördüğünüz gibi. google drive veya mediafire deneyebilirsiniz
Oyunun modu maalesef direkt oyun çıkar çıkmaz güncellenmediği için bizde güncelleyemiyoruz. Ne zaman gelir bilmiyorum.oyun için mod bir sonraki güncellemeye mi gelecek
Telefondan mı giriş yapıyorsunuz?Oyunu açınca hesabımla giriş yapıyorum yükleme ekranında bekletiyor
EvetTelefondan mı giriş yapıyorsunuz?
O zaman cihazınıza göre biraz beklemeniz lazım. 5-10 Dakika civarı.
Sağol kralO zaman cihazınıza göre biraz beklemeniz lazım. 5-10 Dakika civarı.
Rica ederim iyi oyunlar.Sağol kral
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.dosyayı yükledim apkyı yüklemeye çalışırken uygulama yüklenmedi hatası veriyor ne yapmam lazım