Oyunu güncellediğimizden beri yapımcı bir sürüm çıkarttı, Türkçesi bir sürüm geride yani.Bu yeni güncellememi yoksa eskimi
vay! Julia'm benim! fresh women çekti canım indirem barioyunun güncel halini oynayamıyorum yeni save dosyası lazım atabilecek varmı eski saveler çalışmıyor.discord da baktım kimse paylaşmamış
Rehber modundan bahsediyorsan onu genelde biz yapmıyoruz, yapılan mod yerelleştirilerek oyunlara ekleniyor, bazı yapımcılar oyunlarının seçeneklerine ekleyebiliyorlar. Eğer yapımcı eklemez, kimse de modunu çıkartmazsa yapacak bir şey yok maalesef.Sürüm ne zaman yenilenir bilmiyorum ama bir şey rica edebilir miyiz?
Oyunu çevirirken ekstradan seçeneklere denk geldiğimiz zaman hangi seçeneğin neye yol açabileceğine dair ön bilgi veren bir halde paylaşıyorsunuz bazen.
Bu oyunda da bunu yaparsanız harika olur.
Tekrardan teşekkürler.
Sorun bildirildi düzeltilecekbugün yayınladınız oyun açılmıyor
Bu tarz hatalardan haberdar olmak için zaten beta erişim diye bir şey var fark ettiysen. Üyeler karşılaştıkları sorunları/hataları yazıyor ki biz de düzenleyip hatasız bir şekilde yeniden yayınlayalım. Ayrıca bu oyun yazılımcımız tarafından daha paylaşılmadan önce denendi ve bir sorun yoktu. Sonradan çıkan bir şey yaniaçılmıyor. oyunları denemiyor musunuz? her üç oyundan birinde sorun yaşıyoruz
oyun düzeldi mi? discord kullanmıyorum bilgi alamıyorumBu tarz hatalardan haberdar olmak için zaten beta erişim diye bir şey var fark ettiysen. Üyeler karşılaştıkları sorunları/hataları yazıyor ki biz de düzenleyip hatasız bir şekilde yeniden yayınlayalım. Ayrıca bu oyun yazılımcımız tarafından daha paylaşılmadan önce denendi ve bir sorun yoktu. Sonradan çıkan bir şey yani
Etkinlik içerisinde bulunan oyunlardan 2 tane kaldı paylaşılmayan. Onların ardından bu ve diğer oyunlardaki hatalara bakılacak. Yine de discord sunucumuza gelmenizi bekleriz. Daha iyi bilgi ve yardım almak içinoyun düzeldi mi? discord kullanmıyorum bilgi alamıyorum