wortex31
Kayıtlı Üye
evet linklerin eklenme olayının uzunluğundan bahsetmiştim ben deOyunun daha linkleri eklenmedi. Linkler eklendikten sonra tahmini bir 15 gün daha betada kalması mümkün gibi duruyor.
evet linklerin eklenme olayının uzunluğundan bahsetmiştim ben deOyunun daha linkleri eklenmedi. Linkler eklendikten sonra tahmini bir 15 gün daha betada kalması mümkün gibi duruyor.
Yapımcı gelen güncelleme üstüne bir de genişletilmiş versiyonu yayınladı muhtemelen onu da çeviriyorlardır. Ama bu versiyon yayınlanalı neredeyse 1 hafta oldu niye burada geç kalındı ben de bilmiyorum27 Şubat'ta 10 gün denmişti galiba sizin gün anlayışı biraz farklı
Maalesef beklenmeyen bir kaç hata çıktı.Yapımcı gelen güncelleme üstüne bir de genişletilmiş versiyonu yayınladı muhtemelen onu da çeviriyorlardır. Ama bu versiyon yayınlanalı neredeyse 1 hafta oldu niye burada geç kalındı ben de bilmiyorum
Çeviri konusunda hatalar var diye biliyorum. Şu an bende net bir tarihi bilmediğim için cevap veremiyorum.Beklenmeyen hatalar neler ? Çeviri kaç gün daha sürmesi bekleniyor ? En azından bu iki soruya net bir cevap verseniz kimse umursamayacak beklemeyi
Dostum seni anlıyorum zaten burada sitem bu oyunla ilgilenen yetkili birinin çıkıp açıklama yapmaması mutlaka aksilikler olur süreç uzar bunlar olağan şeyler ama en azından güzel bir açıklama yapılsa kimse bir daha ne zaman diye sormazÇeviri konusunda hatalar var diye biliyorum. Şu an bende net bir tarihi bilmediğim için cevap veremiyorum.
Oyunu çevirirken bir sürüm daha geldi ve beklenenden büyük çıktı o yüzden böyle oldu, ne zaman çeviri gelecek emin olamadık. Şimdi linkler eklendi diye duyuru atıldı 1.0.5 sürümünü indireceksiniz muhtemelen, bu yazıyı yazdıktan hemen önce ise güncel sürüm olan 1.1.5 sürümünü yükledim.Dostum seni anlıyorum zaten burada sitem bu oyunla ilgilenen yetkili birinin çıkıp açıklama yapmaması mutlaka aksilikler olur süreç uzar bunlar olağan şeyler ama en azından güzel bir açıklama yapılsa kimse bir daha ne zaman diye sormaz
Oyunun modu yeni sürüme uyarlı olmadığı için yazılımcımız koyamamıştır.oyunu indirdim ama eski sürümlerdeki gibi hileleri nasıl aktif edeceğim ve eskiden seçimlerin yanında yardımcı sonuçlar yazıyordu hangisini seçersem hangi rota olacak tarzı ve alacağım artı eksi durumu gibi şuan bunlar yok neden acaba?
Bu oyunun ve No more money oyununun çevirisi için teşekkür etmeliyim.
İkincisini henüz oynayamadım ama bu oyuna biraz başlamış ve sonra ara vermiştim.
Sizi belli senaryolara mecbur etmeyen oyunlardan biri de bu.
Yani ilişki anlamında her mizaca göre hitap eden ilişki çeşitleri mevcut gibi...(Sadık olan, olmayan, fetiş seven vesaire)
Rockstar'daki gibi azgınlıktan kuduran oyuncuları cezalandırıyo mu bilmiyorum ama galiba her oyunda yapılan bişi değil bu.
Yine de emeğinize sağlık, teşekkür ederiz ^^
Onlar oyunun kendiliğinden kaynaklı bir durum maalesef seçemiyorsunuz.Oyunda kapalı seçenekler var, daha oyunun başındayım nasıl açılacak bunlar?
Discord sunucumuza katılarak bakabilirsiniz.Yeni kayıt dosyası var mı acaba
Knk hileler telefondaki ünlem işaretinden akti ediliyoroyunu indirdim ama eski sürümlerdeki gibi hileleri nasıl aktif edeceğim ve eskiden seçimlerin yanında yardımcı sonuçlar yazıyordu hangisini seçersem hangi rota olacak tarzı ve alacağım artı eksi durumu gibi şuan bunlar yok neden acaba?