Çakmakla yakmayı dener misin?Problem var. Acill cevap. Barın arkasındaki külü alamıyorum. Temel kap ile alınacaksada temel kabı hiç bir yerde bulamadım. Yardım. Not : 2 kere yeniden başladım.
Deneyip hemen dönüyorum. Barin arkasından kül al diyor.Çakmakla yakmayı dener misin?
Beton yapmak için kül al diyorsa, dediğim gibi çakmak ile yakman lazım.Deneyip döneceğim
Deneyip hemen dönüyorum. Barin arkasından kül al diyor.
Başarılı oldu. Şuan ne kadar sevindim anlatamam tesekkürederim. Ama bir sorum daha var. Yeni yerler açıldı tırmanma halatını oyun ilerlemesiyle kazma yaptım. Tekrar tırmanma halatı verecek mi ?Çakmakla yakmayı dener misin?
Rica ederim. Diğer sorun içinse, oyun kendisi verdiyse ileride görev için bir yerden yine verir, bu sayede bulursun.Başarılı oldu. Şuan ne kadar sevindim anlatamam tesekkürederim. Ama bir sorum daha var. Yeni yerler açıldı tırmanma halatını oyun ilerlemesiyle kazma yaptım. Tekrar tırmanma halatı verecek mi ?
Defenderı kapatıp oyunun klasöründeki Clear exeyi yönetici olarak çalıştırınız. Sorununuz çözülecektir.Böyle bir hata alıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi
TeşekkürlerDefenderı kapatıp oyunun klasöründeki Clear exeyi yönetici olarak çalıştırınız. Sorununuz çözülecektir.
Rica ederim.Teşekkürler
Lunael yardım.Yine problem var acil destek lazım pricia ya yasemin masaj yağını veriyorum 10 k dolar veriyor orası tamam ama daha sonra ruh kristalini kullandığimda tekrar pricia ya yasemin masaj yagini getir diyor. Ne yapacağım ?
Daha önce takılan kişilerin mesajlarına baktım ama oyunun sana söylediği açık. Malzemeleri bulup tekrar yapacaksın. Bitkilerin konumları için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilirsin.Lunael yardım.
Aynı bitkiler tekrar bulunabilir mi ?Daha önce takılan kişilerin mesajlarına baktım ama oyunun sana söylediği açık. Malzemeleri bulup tekrar yapacaksın. Bitkilerin konumları için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilirsin.
Evet bulunabilir. Haritayı gezerek bulabilirsiniz. Bitkilerin bulunduğu belli bölgeler var.Aynı bitkiler tekrar bulunabilir mi ?
Rar dosyasını eksik indirmiş olabilirsiniz aksi takdirde herhangi bir şifre istemez. Sadece oyuna girerken forum kullanıcı adı ve şifrenizi ister.oyunu burdan verilen CLOUD linkinden indirdim ama data dosyası için şifre istiyor..