R
Random1
Kayıtlı Üye
Teşekkürler. Peki oyunu nereden kaydedeceğim? Diğer oyunlardaki gibi alttaki butonları göstermek mümkün mü?Ekrana iki parmağınızla aynı anda dokunun.
Teşekkürler. Peki oyunu nereden kaydedeceğim? Diğer oyunlardaki gibi alttaki butonları göstermek mümkün mü?Ekrana iki parmağınızla aynı anda dokunun.
Teşekkürler, anladım ama mobilden envantere nasıl giriliyor?Random1 Hayır bu oyun farklı bir motor ile yapıldığı için mümkün değil. Kaydetmek için envanterindeki telefon üzerinden edebilirsin.
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?oyun hata veriyo errno 13 ne yapmam lazım
Yapamazsınız. Direkt bizden indirerek oyunu türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz.Steamdan alınan oyun nasıl türkçe yapılcak?
Fazla bağlantılı değiller oynayabilirsin.Lust Epidemic le hikaye çok bağlantılı mı? Bunu oynamak istiyorum da Lust Epidemic i pek sevmedim. Bundan başlasam hikayeyi anlar mıyım?
Yüzde kaçtaydınız hatırlıyor musunuz?Oyun nasıl bitiyor bilen varmı ben pirticaya masaj yağını götürürken hata verdi emin olamadım baştan oynasam devamı varmı yoksa orada bittimi
%49Yüzde kaçtaydınız hatırlıyor musunuz?
Ana hikaye %80 küsürlerde bitiyor, daha bitirmemişsiniz. Bölüm seçme ekranından kaldığınız yüzdeyi seçerek devam edebilirsiniz.
Bölüm seçme ekranı mi vardı ben oyuna baştan başlamıştımAna hikaye %80 küsürlerde bitiyor, daha bitirmemişsiniz. Bölüm seçme ekranından kaldığınız yüzdeyi seçerek devam edebilirsiniz.
Ana menüde en altta bölüm seçme ekranı var.Bölüm seçme ekranı mi vardı ben oyuna baştan başlamıştım
Bölüm seçme ekranı mi vardı ben oyuna baştan başlamıştım
İlgilendiğiniz için teşekkürlerAna hikaye %80 küsürlerde bitiyor, daha bitirmemişsiniz. Bölüm seçme ekranından kaldığınız yüzdeyi seçerek devam edebilirsiniz.
Rica ederim, iyi oyunlar.İlgilendiğiniz için teşekkürler
İtem yapma hilesi var. Kendinize tılsım ekleyip o tılsımları satarak paranızı arttırabilirsiniz.APK da para hilesi varmı?