Lunael
Yetkili
Ormandaki yerde yukarı çıkmak için kancayı kullanacaksın."Tırmanmak ve tapınak odasından yüksekte bir şey almak için kanca kullan" arkadaşlar burada ne yapıyoruz yarımdı olur musunuz ?
Ormandaki yerde yukarı çıkmak için kancayı kullanacaksın."Tırmanmak ve tapınak odasından yüksekte bir şey almak için kanca kullan" arkadaşlar burada ne yapıyoruz yarımdı olur musunuz ?
Şifre 123.Janetin telefon parolası ne?
TeşekkürlerŞifre 123.
Rica ederim.Teşekkürler
Daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılabilirsiniz ya da youtubu üzerinden oynanış videolarına bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 11185bunu anlamadım kafayı yiçem
Merhaba, ben de böyle bir sorun yaşıyorum ancak benim oyun klasörümde clear exe diye bir şey bulunmuyor nasıl çözeceğim.Defenderı kapatıp oyunun klasöründeki Clear exeyi yönetici olarak çalıştırınız. Sorununuz çözülecektir.
Oyunun klasöründe olması gerekiyor. Yoksa eksik indirmişsinizdir.Merhaba, ben de böyle bir sorun yaşıyorum ancak benim oyun klasörümde clear exe diye bir şey bulunmuyor nasıl çözeceğim.
Oyunun % kaçındasınız?Nehrin kenarında bir çalışma parşömenti var diyor nehir neresi?
Google drive linklerimizde genel sorun olduğu için yenileme şansımız yok. Alternatif linklerden indiriniz.Google Drive link yeniler misinsiz...
bildiğim kadarıyla dosya boyutu büyük olduğu için mega bir yerde duruyor ve satın almamızı istiyor cloud a 600kb ile indiriyorGoogle drive linklerimizde genel sorun olduğu için yenileme şansımız yok. Alternatif linklerden indiriniz.
Megada indirme kotanızı sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi resetleyebilirsiniz. Cloud içinse IDM programını kullanmanızı öneriyoruz. Bu sayede internetinizin sağladığı en yüksek hızla indirme yapabilirsiniz.bildiğim kadarıyla dosya boyutu büyük olduğu için mega bir yerde duruyor ve satın almamızı istiyor cloud a 600kb ile indiriyor
idm var ama böyle olduğunu bilmiyorum çok teşekkür ederim o şekilde indireceğimMegada indirme kotanızı sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi resetleyebilirsiniz. Cloud içinse IDM programını kullanmanızı öneriyoruz. Bu sayede internetinizin sağladığı en yüksek hızla indirme yapabilirsiniz.
Rica ederim, iyi oyunlar.idm var ama böyle olduğunu bilmiyorum çok teşekkür ederim o şekilde indireceğim