Yanlış indirme yapmış olmalısınız çünkü RAR dosyalarımızda parola bulunmuyor.cloud olan linkten windows için indirdim data.7z dosyası açılırken parola istiyor. ilk mesajda parola belirtilmemiş.
tamm unutmuşum site şifresiyle giriyordukşifre istiyor kullanıcı adı bunlar ney başta söylense ya
Yeterli alanınız var mı ya da telefonunuz nedir?Bu oyun telefondan açılmıyor nedenini sorabilirmiyim
Clear exe dosyasını çalıştırıp dener misin?oyunu açılmadan kapanıyor defender kapalı, yönetici olarak çalıştırıyorum ama birşey değişmiyor
Defenderı kapatıp clear exeyi çalıştırınca sorunun çözülmesi gerekiyor. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.dendedim terkar giriş yaptım oyun başlatılıyor dedikten sonra kapanıyor.
Ana hikaye o civarda bitiyor. Gerisini tamamlamak için kamasutra sayfalarını ve tapınaktaki bulmacaları çözmeniz lazım.Oyun %76 da kalıyor
Saol xDAna hikaye o civarda bitiyor. Gerisini tamamlamak için kamasutra sayfalarını ve tapınaktaki bulmacaları çözmeniz lazım.
Rica ederim.Saol xD
Ekrana iki parmağınızla aynı anda dokunun.Merhaba. Bu oyunda diğer oyunlarda olduğu gibi alttaki butonlar çıkmıyor. Ben mobilde oynuyorum, benden fareyle tiklamami istiyor. Ne yapmalıyım?