S
Silinen üye 28892
İndirme butonlarının olduğu yerde. Hangi platformdaysanız, onun altındaki herhangi bir alternatife tıklayın.Link nerede
İndirme butonlarının olduğu yerde. Hangi platformdaysanız, onun altındaki herhangi bir alternatife tıklayın.Link nerede
Konunun ilk sayfasındaLink nerede
Reis kendi odanda masanın üstünde kavanoz var ona basarak yapıyorsunAndroid hile yapa bilen var mı
Oyunun Türkçe konusundasınız. 1.Sayfaya gidip, İndirme butonlarının olduğu bölümden Türkçe indirin.arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin ya Oyunu yeni indirdim ingilizce. az cok anlıyorum ama tıkandım daha en bastan. %1'de eve getirmek için ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamadım da anlamadım da. Lütfen birisi acil gören varsa yardım edebilir mi?
indirmeye başladı fakat o sırada şu bölümü geçebileceğim bir video veya yardım edebileceğiniz bir alan yok mu?Oyunun Türkçe konusundasınız. 1.Sayfaya gidip, İndirme butonlarının olduğu bölümden Türkçe indirin.
Türkçe oynarsanız çoğu görevleri geçebilirsiniz. Şu an yazdığınız şeyi tam olarak anlayamadım.indirmeye başladı fakat o sırada şu bölümü geçebileceğim bir video veya yardım edebileceğiniz bir alan yok mu?
Oyunun %1'lik kısmında Alia'yı ilk eve davet etme anı. Arıyorum telefondan evimin görüntüsünden korkup kaçıyor. Evi nasıl düzeltebilirim? Birde para hilesi veya hile menüsü gibi birşey var mı?Türkçe oynarsanız çoğu görevleri geçebilirsiniz. Şu an yazdığınız şeyi tam olarak anlayamadım.
para hilesini veya hile menüsünü nereden acıyoruz?Türkçe oynarsanız çoğu görevleri geçebilirsiniz. Şu an yazdığınız şeyi tam olarak anlayamadım.
Oyunun indirme butonlarının olduğu bölümün üstünde hile anlatılıyor.Oyunun %1'lik kısmında Alia'yı ilk eve davet etme anı. Arıyorum telefondan evimin görüntüsünden korkup kaçıyor. Evi nasıl düzeltebilirim? Birde para hilesi veya hile menüsü gibi birşey var mı?
1. linke tıklıyoruz, save editor adlı dosyayı upload ediyoruz sonra 2. linkte indirdiğimiz dosyayı mı upluad ediyoruz anlayamadım bir türlü ya?Türkçe oynarsanız çoğu görevleri geçebilirsiniz. Şu an yazdığınız şeyi tam olarak anlayamadım.
Discord sunucumuza katılarak konu ile ilgili yardım alabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.1. linke tıklıyoruz, save editor adlı dosyayı upload ediyoruz sonra 2. linkte indirdiğimiz dosyayı mı upluad ediyoruz anlayamadım bir türlü ya?
%100Mobil versiyonda oyun yüzde % kaçta bitiyor .
Teşekkür ederim fakat bir kaç oyun indirdim ama dosya acilamiyor uyarısı veriyor