Ekrana 2 parmağınız ile dokunun.Android'de envanter nasıl açılıyor?
• Linke tıklayın.oyunu indiremiyorum en az 30 kez denedim ama link hatalı ... bildirim.eu yada post diye bir site geliyor ... ne google nede cloud nede mega açılmıyor ... yardımcı olabilirmisiniz ??
Bildirim.eu sayfası açılınca reddet diyip geçebiliyorsunuz.MRainb0w yazdıklarını zaten yapmıştım ancak 5 saniye bekledikten sonra tekrar tıkladığımda kendi sayfasında reklam sayfası ve açılır sayfada ise bildirim.eu sayfası açılıyor... yani sorun sizin yazdığınız gibi yapamamamda değil siz yazdıktan sonrada tekrar denedim ama yine olmadı...
G.Drive'da genel bir sorun bulunuyor şuanda. Alternatif linkleri deneyiniz.gdrive ile indirmede erişim sorunu var bakabilir misiniz ?
Rica ederim, iyi oyunlar.Phyrosca teşekkür ederim...
Sorunum ilk başta engelle yerine kabul etmiş olmamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
Başka bir cihazdan Girdim ve reddet (engelle) dedim geldi...
Küçük ip 1: Kütüphanenin altındaAbiler ablalar 3. Küçük ip nerde bilen biri yazabilir mi 2 tanesini topladım ama 3.yü bulamadım
Son sürümünü indirirseniz oyun içinden evimizin yatak odasındaki vazoya tıklayarak hile yapılabiliyor.Android hile yapa bilen var mı
Peki oynu nasıl kayıt ederim birde envanteri nasıl göre bilirimSon sürümünü indirirseniz oyun içinden evimizin yatak odasındaki vazoya tıklayarak hile yapılabiliyor.
PC'de mouse ile sağ tık yaparak, Android'de ekrana 2 parmağınız ile dokunun envanter açılacak telefona girip kaydedebilirsiniz.Peki oynu nasıl kayıt ederim birde envanteri nasıl göre bilirim