Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
S

serhat5601

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga indirdim oyuna giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum giriş yap diyorum hiçbir şey olmuyor kayıt ola basıyorum beni siteye yönlendiriyor neden böyle oluyor help

S

Silinen üye 28892

serhat5601
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.

S

serhat5601

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
serhat5601
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Oldu teşekkürler

E

Emrekags

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Maca bitkisini aldığın yerden beyaz kum almak için kazmanı kullan diyor orda tıkandı oyun yardım eder misiniz

srius03

srius03

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Arkadaşlar oyunda takıldım kaldım bu hile konusunu yapmaya çalıştım lakin yapamadım yapım aşamasını anlatan her hangi bir vidio çeken veya bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Chuckyefes

Chuckyefes

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Beyler Bi görevde kaldım ilerlemiyor yaklaşık %45 tamamlandı. Pricia yasemin masaj yagı ver diyo veriyorum masaj yağını görev ilerlemiyor. anlamadım bug a falan mı girdi Bi yerde hata falan mı yaptım anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim tşklr
Yanlış hatırlamıyorsam o yağı jessica ya vermen gerekiyor prica satın alıyor sadece

F

fatih4128

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
İyi günler oyunu açmada sorun yaşıyorum. permissionerror: (errno 13 ) permisson denied hatası oluyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

P

Parzival2221

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beyler yasemin yağı görevinden sonra oyun ilerlemiyor iki üç kere eski saveden denedim ama aynı yerde kalıyor, yardım?

T

televizyon09a

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sadece türkçe yama bulunmuyormu acaba
ben oyunu steam üzerinden satın aldım lakin sadece türkçe yamayı bulamadım

S

Silinen üye 28892

Denedim ancak hiç birşey olmadı aynı hata devam ediyor.
Windows Güvenliği, Data dosyasını virüs olarak algılıyor. Bir şekilde onu karantinadan kurtarıp izin vermen lazım. Ya da şunu da deneyebilirsin. Windows Güvenliğini Tamamen kapat. Sonra Clear.exe'yi yönetici olarak çalıştır(kayıtların kaybolmaz) Sonrasında baştan kur oyunu.

Üst Alt