Oldu teşekkürlerserhat5601
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Oyunun Türkçe Rehberi eklendi. İndirme butonlarının olduğu bölümün altındaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.Maca bitkisini aldığın yerden beyaz kum almak için kazmanı kullan diyor orda tıkandı oyun yardım eder misiniz
Bölüm seçme kısmından istediğiniz sürümü seçebilirsiniz.Merhaba, bu oyunda save yok mu android için
Yanlış hatırlamıyorsam o yağı jessica ya vermen gerekiyor prica satın alıyor sadeceBeyler Bi görevde kaldım ilerlemiyor yaklaşık %45 tamamlandı. Pricia yasemin masaj yagı ver diyo veriyorum masaj yağını görev ilerlemiyor. anlamadım bug a falan mı girdi Bi yerde hata falan mı yaptım anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim tşklr
Bölüm seçme diye bir şey göremedim maalesefBölüm seçme kısmından istediğiniz sürümü seçebilirsiniz.
Windows Defender programını açın, yakalanan öğe varsa izin verin. Sonra oyunu yeniden açın.İyi günler oyunu açmada sorun yaşıyorum. permissionerror: (errno 13 ) permisson denied hatası oluyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
Oyunun eski sürümünü indirmiş olabilirsiniz tekrar indirip kontrol edin menüde göreceksiniz.Bölüm seçme diye bir şey göremedim maalesef
Beyler yasemin yağı görevinden sonra oyun ilerlemiyor iki üç kere eski saveden denedim ama aynı yerde kalıyor, yardım?
Oyunun Türkçe Rehberi eklendi. İndirme butonlarının olduğu bölümün altındaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.
Hayır, yamaları ayrı vermiyoruz. Oyunu indirip direkt Türkçe oynayabilirsiniz.sadece türkçe yama bulunmuyormu acaba
ben oyunu steam üzerinden satın aldım lakin sadece türkçe yamayı bulamadım
Denedim ancak hiç birşey olmadı aynı hata devam ediyor.Windows Defender programını açın, yakalanan öğe varsa izin verin. Sonra oyunu yeniden açın.
Windows Güvenliği, Data dosyasını virüs olarak algılıyor. Bir şekilde onu karantinadan kurtarıp izin vermen lazım. Ya da şunu da deneyebilirsin. Windows Güvenliğini Tamamen kapat. Sonra Clear.exe'yi yönetici olarak çalıştır(kayıtların kaybolmaz) Sonrasında baştan kur oyunu.Denedim ancak hiç birşey olmadı aynı hata devam ediyor.