S
Silinen üye 28892
apk olarak indiğine dikkat edin.Teşekkür ederim fakat bir kaç oyun indirdim ama dosya acilamiyor uyarısı veriyor
apk olarak indiğine dikkat edin.Teşekkür ederim fakat bir kaç oyun indirdim ama dosya acilamiyor uyarısı veriyor
oyunu açarken permissionerror hatası alıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Defender veya varsa harici antivirüs programınız kurulumu engelliyor. Hepsini devre dışı bırakın son clear.exe'yi çalıştırıp oyunu açabilirsiniz.permissonError Errorno 13 diye hata çıkıyor oyun açılmıyo
Discord sunucumuza katılıp daha hızlı yardım alabilirsiniz.%20 deyim the mast barda tuvalette parş men görevini nasıl yapacağız bir kağıt var bot tutkal falan yazıyor ama alınmıyor yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor
Cloud üzerinden indirme yaptıysanız eksik indirmiş olabilirsiniz, sağ üstteki mavi butona basıp indiriniz.dosyayı indirdim ve ayıkladım. Açtığımda uygulama gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeterli alanınız olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz. Cihazınızda yer açıp tekrar ZArchiver ile kurmayı deneyin.Merhaba androidde indirdim ancak oyun yüklenemedi hatasını alıyorum
Bir üstteki mesajda bir sorundan bahsettim yardımcı olur musunuz ?Yeterli alanınız olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz. Cihazınızda yer açıp tekrar ZArchiver ile kurmayı deneyin.
Pek bir fikrim yok ama oyunun buga girmiş olabilir şimdilik hile ile envantere ekleyebilirsin.Bir üstteki mesajda bir sorundan bahsettim yardımcı olur musunuz ?
Aylinkte genel bir sıkıntı var, yarım saat sonra tekrar girmeyi deneyin.Link açılımıyor 520 error kodu veriyor nasıl duzeltebilirim
Onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum bir klavuz var mı ? Mobilden oynuyorumPek bir fikrim yok ama oyunun buga girmiş olabilir şimdilik hile ile envantere ekleyebilirsin.
Konunun ilk sayfasında hilenin nasıl yapılacağı anlatılıyor.Onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum bir klavuz var mı ? Mobilden oynuyorum
Oyunun buga girmiş olabilir. O görevi geçmiş bir kayıt dosyasından oyuna devam etmeni öneririm.Beyler Bi görevde kaldım ilerlemiyor yaklaşık %45 tamamlandı. Pricia yasemin masaj yagı ver diyo veriyorum masaj yağını görev ilerlemiyor. anlamadım bug a falan mı girdi Bi yerde hata falan mı yaptım anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim tşklr