%0.dosyalarda virüs olma ihtimali var mı
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için bir kanal var oradan yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar. Ben barutu alamıyorum. Youtubeden baktım ama olması gereken yerde çıkmıyor yardımcı olabilecek var mı
Barut hikaye ilerledikçe geliyo bir yerden almıyon knk tüfeğin içinden çıkmış olması lazımKardeşim bitirmişsin madem ben barut da takıldım. Eski tüfek yazılı kaldı. Barut olması gereken yerde yok nasıl yaparım
Kardeşim bitirmişsin madem ben barut da takıldım. Eski tüfek yazılı kaldı. Barut olması gereken yerde yok nasıl yaparım
Baktım şimdi envanterden eski tüfeğe tıkla yeniden envanter açılacak ordan küçük tornavidaya tıkla silahı söküp barutu alması lazımBarut hikaye ilerledikçe geliyo bir yerden almıyon knk tüfeğin içinden çıkmış olması lazım
Android'de oyun içinde var. Bilgisayarda ise kendiniz yapıyorsunuz.Hocam oyunda para hilesi var mı
Diana'ya ruh taşını değil herhangi bir değerli taş bulduğunuz zaman gidip satabilirsiniz ona. Görev olarak sizden ona taş vermeniz istemiyor elinize değerli taş geçince para için satabiliyorsunuz.ekrana çift parmak dkunarak envanteri açıyorum, taş tılsımı seçiyorum ama dianaya veremiyorum. dianaya tıklayınca beni adaya yönlendiriyor.
Android'de oynuyorsanız evimizin yatak odasındaki vazoya tıklayıp yapabiliyorsunuz.Para hilesi nasıl oluyor?
1.Şort'u, Kendi evinizin önünde.Oyun çok güzel ama tasha'nın kıyafet bulma görevinde 3. kıyafeti bulamadım yardımcı olursanız çok iyi olur
Oyunun ana menüsünde bölüm seçme bulunuyor. Lakin discord sunucumuzda da tüm sürümlerin kayıt dosyasını bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Arkadaşlar oyunda bi sıkıntı oldu.%58 save indirebileceğim bir yer var mı?
TeşekkürlerOyunun ana menüsünde bölüm seçme bulunuyor. Lakin discord sunucumuzda da tüm sürümlerin kayıt dosyasını bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.
Discord sunucumuza katılarak oyun önerisi alabilirsiniz.beyler konusu güzel akıcı ve özel güçlü fln oyun var mı yaa