UkabR
Kayıtlı Üye
dcden yardımcı olabilirim isterseniz hocamO dosyayi sildim daha sonra ben yeni dosya acip oraya attim hileliyi dogru sekilde mi yaptim
dcden yardımcı olabilirim isterseniz hocamO dosyayi sildim daha sonra ben yeni dosya acip oraya attim hileliyi dogru sekilde mi yaptim
Save dosyasi olusturup items.json dosyasini icine atiyorum ama calismiyorEvet önceki hilesiz save dosyasını silmeniz gerekiyor ayrıca save dosyasının adında (1) gibisinden bir şey var ise olmaz onu silmeniz
items.json dosyasını atınca hile olmuyor zaten, save edit online sitesine kendi save dosyasınızı ve items.json dosyasını yükleyip istediğiniz eşyayı ekleyip yapacaksınız.Save dosyasi olusturup items.json dosyasini icine atiyorum ama calismiyor
Barın arkasındaki barbeküyü çakmak ile yakıp elde edeceksiniz, temel kapıda marketten satın alabilirsiniz.Arkadaşlar %30 da çimento görevi var barın arkasindan koz mü ne almam gerekiyor nasıl alınıyor çanta da kova yok harita da her yere baktım hiç yok hepsini bomba yapımında kullandım ki yapılan bombalar da görev dahilinde yapıldı
Bende de aynı sorun var çözüm bulamadımoyunu 1 kez açıp oynadım sorunsuzca ama şuan girmek isteyince
PermissionError: [Errno 13] Permission denied: '\\\\?\\C:\\ProgramData\\data26.aoc'
[3116] Failed the execute script 'main' due to unhandled exception!
Oyun Kuruluyor : 99 %
sorunu ile karşılaşıyorum kaç kez clear yaptım antivirüs programım zaten devredışı süresi bittiği için
Windows Defender dahil bütün anti-virüs programlarınız kapalı mı?Bende de aynı sorun var çözüm bulamadım
Hepsi kapalı. Eskiden sorun yoktu format atıp yeniden yükleyince bu sorun başladıWindows Defender dahil bütün anti-virüs programlarınız kapalı mı?
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için kanal bulunuyor oradan yardım alabilirsiniz.Hepsi kapalı. Eskiden sorun yoktu format atıp yeniden yükleyince bu sorun başladı
Antivirüs programınız açık kalmış başka açıklaması yok. Kesin olarak kapattıktan sonra clear.exe'yi çalıştırın tekrar oyunu açmayı deneyiniz.Bende de aynı sorun var çözüm bulamadım
aynı sorun bendede var. mod un dediği gibi yapmama ragmen düzelmedi.tüm dosya kalıntılarını sildim anti kapalı clear exe yi kullanmama ragmen hala düzelmedi.Hepsi kapalı. Eskiden sorun yoktu format atıp yeniden yükleyince bu sorun başladı
spam yapmak istemedim ama düzenleme için geç kaldım defender tamamen kapatmamışım o yüzden olmamış.şu an çalısıyor oyun.Antivirüs programınız açık kalmış başka açıklaması yok. Kesin olarak kapattıktan sonra clear.exe'yi çalıştırın tekrar oyunu açmayı deneyiniz.
Geçen sene Lust Epidemic çok iyiydi %100 bitirmiştim. Bu sene Treasure of Nadia çok iyiydi onu da az önce %100 bitirdim. Oyun hakkında yorum yapmak için geldim. Bildiğiniz gibi Nadia, Lust Epidemicin devamı. Öncelikle ikisi de muazzam oyun 3. oyunu heyecanla bekliyorum. Tahminen seneye bu vakitlerde ölmezsem o konuya birleştirip 3 tane %100 atarım. Eleştirmek gerekirse Nadiada çok fazla cinsel sahne var geçmekten elim ağrıdı. Bir çok kişi ben gibi hikayesi için oynuyor bu durumda cinsel sahneleri geçmek baya yoruyor. Nadiayı yaklaşık 37 saat oynamışım. Lust Epidemic ise yaklaşık 12 saatte bitmiş. Tam olarak bir oyunda 4 diğer oyunda 12 gacı olduğu için süreleri ona göre ayarlamışlar. Hikaye ile ilgili spoiler vermek istemiyorum ama ilk oyundan beri saran ve için çeken hikayesi var mutlaka oynayın derim. Çeviri konusuna gelecek olursak yine işin hakkını vermişsiniz. Çeviriler ve müzikler gerçekten çok iyi. Kiliseye girince ameno balıkçıya gidince horon çalması felan baya uğraşılmış işler. Oyun içinde bazı yerlere aoç logosu konmasıda baya iyi fazla göze batmayacak şekilde işlenmiş ama alttan altada o kadar emek verdik sitemize uğrayın mesajı veriyor. Grafikleri felan söylemiyorum piyasadaki en iyi görsele sahip adult oyun ve çoğu pc oyunundan iyi sinematik sahneleri var. Bu sefer seslendirmenlerde çalışmış çok fazla replik vardı diğer oyunlara göre. Kısacası yapımcısından çevirmenine çok güzel oyundu. Sorunsuz şekilde oynadım atma donma vb sorun yaşamadım. Herkesin eline e
Kardeşim bitirmişsin madem ben barut da takıldım. Eski tüfek yazılı kaldı. Barut olması gereken yerde yok nasıl yaparımSen biliyorsundur yardım eder misin ölen babamızdan kalan fenerdeki sandık sifresi araştırdım ama anlamadım ve bulamadım
Evet, oyunun final sürümü.Yarım yarım oyun oynamayı sevmiyorum. Oyunun final sürümü mü bu?
İnternette Treasure of Nadia'nın oynanış videoları bulunuyor onlara bakabilirsiniz veya Discord sunucumuzda bulunan Treasure of Nadia kanalından yardım alabilirsiniz.Kardeşim bitirmişsin madem ben barut da takıldım. Eski tüfek yazılı kaldı. Barut olması gereken yerde yok nasıl yaparım
Ateşle yak onuArkadaşlar %30 da çimento görevi var barın arkasindan koz mü ne almam gerekiyor nasıl alınıyor çanta da kova yok harita da her yere baktım hiç yok hepsini bomba yapımında kullandım ki yapılan bombalar da görev dahilinde yapıldı