MRainb0w
Yetkili
Youtube üzerinde oynanış videoları mevcut onlara da bakabilirsiniz.Discord kullanmıyorum
Youtube üzerinde oynanış videoları mevcut onlara da bakabilirsiniz.Discord kullanmıyorum
İnternetinize göre indirme işlemi daha uzun veya kısa sürebilir.oyunun yavaş iniyor olması normal mi
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia kanalının sabitlenen mesajlarında yazıyor.Hile nasıl yapılıyor
684Babasından kalan sandık şifresini bilen varmı ?
Tamamlanmış kayıt dosyası bulman lazım. Bu oyunda Galeri hilesi bulunmuyor.Galeri kilidi nasıl açılıyor
Nasıl tamamlanmış kayıt dosyası bulabirim dostum?Tamamlanmış kayıt dosyası bulman lazım. Bu oyunda Galeri hilesi bulunmuyor.
Discord sunucumuza katılıp, #Kayıt-dosyalarınız kanalında, Galerisi açık kayıt dosyası bulabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Nasıl tamamlanmış kayıt dosyası bulabirim dostum?
Seviyorum seni şapşikDiscord sunucumuza katılıp, #Kayıt-dosyalarınız kanalında, Galerisi açık kayıt dosyası bulabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.
Peki biz bu save i indirdikten sonra nereye atmamız lazım?Discord sunucumuza katılıp, #Kayıt-dosyalarınız kanalında, Galerisi açık kayıt dosyası bulabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.
Senin gibi moderatörün canını yiyim yaw ))))
bende user data yok ki
Evet önceki hilesiz save dosyasını silmeniz gerekiyor ayrıca save dosyasının adında (1) gibisinden bir şey var ise olmaz onu silmeniz lazım.Hile dosyasini ayni sekil attim save klasorune ama ise yaramadi diger dosyalari silmem mi gerekiyor
O dosyayi sildim daha sonra ben yeni dosya acip oraya attim hileliyi dogru sekilde mi yaptimEvet önceki hilesiz save dosyasını silmeniz gerekiyor ayrıca save dosyasının adında (1) gibisinden bir şey var ise olmaz onu silmeniz lazım.