Derin ormana gitmeniz gerekmekte. Jaguar'ın bulunduğu taraflarda.Ash ormanda diyor ama ormanı bulamıyorum
1-2-4-6. taşları ittirmeniz gerekmekte.Burda ne yapmam lazım %26 kaldım böyle
Kütüphaneye gidince karşınıza çıkacaktır.Ash ormanda diyor ama ormanı bulamıyorum
Kırbaç ile alabiliyorsunuz.Beyler şu mavi bitkiyi nasıl alıcam yardım edermisinizEkli dosyayı görüntüle 9538
Anti-virüs ve Windows Defender'ın kapalı olup olmadığını kontrol ediniz eğer açıksa ikisini de kapatıp tekrardan denemeniz lazım.kurulum %99 da kalıyor Errorno 13 çözümü bilen varmı?
Kırbacı nereden bulucaz ihtiyacım var o bitkiyeKırbaç ile alabiliyorsunuz.
Bulunduğunuz bölüme kadar yapmış olmanız ve envanterinizde bulunması lazım.Kırbacı nereden bulucaz ihtiyacım var o bitkiye
Onu bilmiyom knk zaten ben hiç hile kullanmadım nasıl yapıldığını bile bilmiyom oyunda hile yapmalık bişi yokki. Sadece oyuna girer girmez mağazadaki herşeyi satın almak istiyosan hile mantıklı ama onun dışında bi zevki olmuyo. Oyunu oynadıkça ilerleme yaptıkça büssürü para kazanıyosun. Üstüne haritanın sol altında tapınak var o bulmacaları çözdükçe bol bol değerli tılsım veriyor. Bide balık tutmayı öğren o balıkçı temeli soyup soğana çeviriyosun. Hatta emily ile görevleri ielrletince bir süre sonra darphane gibi para basıyosunuz. Tek yapmanız gereken maca bitkisi ile kırmızı ginsengleri markete bırakmak. Onun taktiğide şu aynı anda tek maca bitkisi alabiliyosunuz yani envanterde bitki avrken ormanda bulaazsınız. O yüzden bulur bulmaz markete bırakmak gerekiyor. Ormanda bulup markete bırakın 2-3 görevde bir gelip 100-200k toplayın. Ben hilesiz oynayıp hiç para sıkıntısı çekmedim.Kanka bunun hileden dolayı bag olma olasılığı var mı?
Emily nin kutusuna bitki koy diyor ama mavi bitkiyi bulamıyorum tek yüksekte var ama envanterimde kırbaç yooBulunduğunuz bölüme kadar yapmış olmanız ve envanterinizde bulunması lazım.
Telefonda oynadığınız sahneleri gösteren bir seçenek olması lazım.Oyunda galeri varmi ?
Bir şeyleri gözden kaçırıyor olmalısınız. Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için kanal bulunuyor oraya sorarsınız yardım alabilirsiniz.Emily nin kutusuna bitki koy diyor ama mavi bitkiyi bulamıyorum tek yüksekte var ama envanterimde kırbaç yoo
Discord kullanmıyorumBir şeyleri gözden kaçırıyor olmalısınız. Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için kanal bulunuyor oraya sorarsınız yardım alabilirsiniz.
Oyun ilerlemiyor ki kaldı mr cihazının ordaki kanca ile ipi birlestir diyor birlestiremiyorumOyunda ilerledikçe tırmanma ipi ile kırbaç bulucaksın