Phyrosca
Kayıtlı Üye
Save dosyalarınız silinmez. Ama isterseniz Android \ Data \ oyunadı.adultoyunceviri.com \ files \ save buradan yedek alabilirsiniz.oyunu silip tekrar yüklesem kaldıgım yerden nasıl devam edebilirim?
Save dosyalarınız silinmez. Ama isterseniz Android \ Data \ oyunadı.adultoyunceviri.com \ files \ save buradan yedek alabilirsiniz.oyunu silip tekrar yüklesem kaldıgım yerden nasıl devam edebilirim?
Para hilesi mevcut oyunda yapabilirsiniz.Oyunda para biriktirmek gerçekten eziyet
Sen biliyorsundur yardım eder misin ölen babamızdan kalan fenerdeki sandık sifresi araştırdım ama anlamadım ve bulamaGeçen sene Lust Epidemic çok iyiydi %100 bitirmiştim. Bu sene Treasure of Nadia çok iyiydi onu da az önce %100 bitirdim. Oyun hakkında yorum yapmak için geldim. Bildiğiniz gibi Nadia, Lust Epidemicin devamı. Öncelikle ikisi de muazzam oyun 3. oyunu heyecanla bekliyorum. Tahminen seneye bu vakitlerde ölmezsem o konuya birleştirip 3 tane %100 atarım. Eleştirmek gerekirse Nadiada çok fazla cinsel sahne var geçmekten elim ağrıdı. Bir çok kişi ben gibi hikayesi için oynuyor bu durumda cinsel sahneleri geçmek baya yoruyor. Nadiayı yaklaşık 37 saat oynamışım. Lust Epidemic ise yaklaşık 12 saatte bitmiş. Tam olarak bir oyunda 4 diğer oyunda 12 gacı olduğu için süreleri ona göre ayarlamışlar. Hikaye ile ilgili spoiler vermek istemiyorum ama ilk oyundan beri saran ve için çeken hikayesi var mutlaka oynayın derim. Çeviri konusuna gelecek olursak yine işin hakkını vermişsiniz. Çeviriler ve müzikler gerçekten çok iyi. Kiliseye girince ameno balıkçıya gidince horon çalması felan baya uğraşılmış işler. Oyun içinde bazı yerlere aoç logosu konmasıda baya iyi fazla göze batmayacak şekilde işlenmiş ama alttan altada o kadar emek verdik sitemize uğrayın mesajı veriyor. Grafikleri felan söylemiyorum piyasadaki en iyi görsele sahip adult oyun ve çoğu pc oyunundan iyi sinematik sahneleri var. Bu sefer seslendirmenlerde çalışmış çok fazla replik vardı diğer oyunlara göre. Kısacası yapımcısından çevirmenine çok güzel oyundu. Sorunsuz şekilde oynadım atma donma vb sorun yaşamadım. Herkesin eline emeğine sağlık.
Kanka bir sorum daha var şimdi ben praici yasemin masaj yağı götürdüm ama ruh taşı gene aynı şeyi söylüyor bag'da kalmış gibi sorun ne684 müş knk şimdi baktım. Kilisede masada 6 mum var. Kütühanede 8 tane kolon var. Mezarlıkta haç şeklinde 4 tane mezar var
O oluyo arada bi kaç kere banad aolmuştu ypıtığın görevi kristal tkrar yap diyodu tüm saheneleri oynattıysann haritada bir tur at git diğerleriyle konuş yeni göreve başlayınca düzelirSen biliyorsundur yardım eder misin ölen babamızdan kalan fenerdeki sandık sifresi araştırdım ama anlamadım ve bulama
Kanka bir sorum daha var şimdi ben praici yasemin masaj yağı götürdüm ama ruh taşı gene aynı şeyi söylüyor bag'da kalmış gibi sorun ne
Hayır hikaye bitmişti. Sadece ekstra sahne içerikleri eklendi.Konu aralık ayında güncellenmiş ben %70lere geldiğimde sahil kısmında hikayeyi bitirmiştim gelecekten görüntüler gösteriyordu güncelleme üzerinde hikayenin devamı mı eklendi ?
YouTubedan baktım ondan sonraki görev Sofia'nın adamları ile buluşup mağraya girmek baya dolaştım ama tekrar denerimO oluyo arada bi kaç kere banad aolmuştu ypıtığın görevi kristal tkrar yap diyodu tüm saheneleri oynattıysann haritada bir tur at git diğerleriyle konuş yeni göreve başlayınca düzelir
Siz sorununuzu yazın, bilen biri yardımcı olacaktır. Daha hızlı cevap almak isterseniz Discord sunucumuza katılarak Treasure Of Nadia'ya özel açılan yardım kanalından, yardım alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin TıklayınOyunda tıkanıp kaldım yardımcı olabilir misiniz
Siz sorununuzu yazın, bilen biri yardımcı olacaktır. Daha hızlı cevap almak isterseniz Discord sunucumuza katılarak Treasure Of Nadia'ya özel açılan yardım kanalından, yardım alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın
6 meşaleyi bul ve yak diyor odaları açmam için kaya bombası yapmam lazım ama temel kap bulamıyorumSiz sorununuzu yazın, bilen biri yardımcı olacaktır. Daha hızlı cevap almak isterseniz Discord sunucumuza katılarak Treasure Of Nadia'ya özel açılan yardım kanalından, yardım alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın
Haritada gezinin belirli noktalarda turuncu vazo benzeri cisimler göreceksiniz. Onları kazma ile kırın kap düşecektir.6 meşaleyi bul ve yak diyor odaları açmam için kaya bombası yapmam lazım ama temel kap bulamıyorum
Kanka bunun hileden dolayı bag olma olasılığı var mı?O oluyo arada bi kaç kere banad aolmuştu ypıtığın görevi kristal tkrar yap diyodu tüm saheneleri oynattıysann haritada bir tur at git diğerleriyle konuş yeni göreve başlayınca düzelir
Olabilir, hileden dolayı oyunda bozulmalar olabiliyor.Kanka bunun hileden dolayı bag olma olasılığı var mı?
Hilesizde oyun acayip zorlaşıyorOlabilir, hileden dolayı oyunda bozulmalar olabiliyor.
Tılsım ekleyip satıp para kasmada herhangi bir sorun çıkmıyor fakat diğer türlü bütün itemleri eklemeye kalkınca bozulmalar oluyor.Hilesizde oyun acayip zorlaşıyor
Para eklemek yerine tılsım ekle diyorsun onu denicem zaten yeniden başladım sağol teşekkürlerTılsım ekleyip satıp para kasmada herhangi bir sorun çıkmıyor fakat diğer türlü bütün itemleri eklemeye kalkınca bozulmalar oluyor.
Telefonda pc tuşları yok nasıl kullanıcaz pc tuşunda olan şeyleriEvet telefondaki boşluk alanlarımız revize edilmiş durumda
Ekrana çift parmakla tıklayınız.Telefonda pc tuşları yok nasıl kullanıcaz pc tuşunda olan şeyleri
Rica ederim, iyi oyunlar.Para eklemek yerine tılsım ekle diyorsun onu denicem zaten yeniden başladım sağol teşekkürler