Son Konular
Discord sunucumuza katılarak veya internet üzerinde bulunan oynanış videolarından yardım alabilirsiniz.Hareket eden yemi nasıl bulabilirim?
Bütün linkleri kontrol ettim ve hiçbir sorun bulunmuyor.Linkleri kontrol edermisiniz.
Discord sunucumuza katılarak veya internette bulunan oynanış videolarıdan yardım alabilirsiniz.Seviye 17 işçilik parsemoni var buldum ama bişey yapamıyorum yardım edermisiniz
Farklı bir tarayıcıdan denediniz mi?go link butonu tıklanmıyor virüs programı falan olmadıgı halde
Artık oyuna oyun içinden hile yapabiliyorsunuz. Evimizde yatak odasına çıkıp vazoya tıklayınca sağ altta hile menüsü karşınıza çıkacaktır. (Not : Eğer vazoya tıkladığınızda hile menüsü açılmazsa hilesiz sürümü indirmişsinizdir, yeniden indirdiğiniz zaman sorun çözülecektir.)Oyun mükemmel ama paradan dolayı çok sıkıntı çekiyorum hileyi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilecek var mı
Yeniden indirdim ama bende vazoya tıklayınca bir şey olmadı hile falan açılmadı.Artık oyuna oyun içinden hile yapabiliyorsunuz. Evimizde yatak odasına çıkıp vazoya tıklayınca sağ altta hile menüsü karşınıza çıkacaktır. (Not : Eğer vazoya tıkladığınızda hile menüsü açılmazsa hilesiz sürümü indirmişsinizdir, yeniden indirdiğiniz zaman sorun çözülecektir.)
Hayır, sadece eski oyundan karakterlerle karşılaşıyorsunuz.Şey Lust Epidemic'i oynamam lazım mı hikayeyi daha iyi kavraman için?
Hile yaptıysanız oyun bug'a girebiliyor taş tılsım çıkmıyor hiç bir yerde. Tek çözüm hile ile envantere taş tılsım eklemek.Arkadaşlar bi görevde tıkandım Alianın gizli yerindeki deliği kapatmak için taş tılsımı lazım ama hiçbir yerde yok ne yapıcam yardım ederseniz sevinirim.
Ekrana iki parmağınla dokunduğun zaman sağ tık görevi görüyor.Androidlerde oynanmıyor sanırım telefonu bulamıyorum fareyle sağa tıklayın diyor telefonda fare yok biliyorsunuz