Geçen sene Lust Epidemic çok iyiydi %100 bitirmiştim. Bu sene Treasure of Nadia çok iyiydi onu da az önce %100 bitirdim. Oyun hakkında yorum yapmak için geldim. Bildiğiniz gibi Nadia, Lust Epidemicin devamı. Öncelikle ikisi de muazzam oyun 3. oyunu heyecanla bekliyorum. Tahminen seneye bu vakitlerde ölmezsem o konuya birleştirip 3 tane %100 atarım. Eleştirmek gerekirse Nadiada çok fazla cinsel sahne var geçmekten elim ağrıdı. Bir çok kişi ben gibi hikayesi için oynuyor bu durumda cinsel sahneleri geçmek baya yoruyor. Nadiayı yaklaşık 37 saat oynamışım. Lust Epidemic ise yaklaşık 12 saatte bitmiş. Tam olarak bir oyunda 4 diğer oyunda 12 gacı olduğu için süreleri ona göre ayarlamışlar. Hikaye ile ilgili spoiler vermek istemiyorum ama ilk oyundan beri saran ve için çeken hikayesi var mutlaka oynayın derim. Çeviri konusuna gelecek olursak yine işin hakkını vermişsiniz. Çeviriler ve müzikler gerçekten çok iyi. Kiliseye girince ameno balıkçıya gidince horon çalması felan baya uğraşılmış işler. Oyun içinde bazı yerlere aoç logosu konmasıda baya iyi fazla göze batmayacak şekilde işlenmiş ama alttan altada o kadar emek verdik sitemize uğrayın mesajı veriyor. Grafikleri felan söylemiyorum piyasadaki en iyi görsele sahip adult oyun ve çoğu pc oyunundan iyi sinematik sahneleri var. Bu sefer seslendirmenlerde çalışmış çok fazla replik vardı diğer oyunlara göre. Kısacası yapımcısından çevirmenine çok güzel oyundu. Sorunsuz şekilde oynadım atma donma vb sorun yaşamadım. Herkesin eline emeğine sağlık.