Dosyalar erişim izni verdiniz mi?Save dosyası oluşmuyor telefonumda o sebeple hile veya başka bir şey yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim
Belki işinize yarayabilir. Eğer hala aynı hatayı yaşıyorsanız discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyunu başlatıyorum oynuyorum 5-10 dakikaya bir oyundan atıyor tekrar giriyorum aynısını yaşıyorum sebebi nedir ?
İki parmağınla ekrana dokunmanız lazım.Androidde oynuyorum telefonu bir türlü açamadım telefon emojisi yok yardımcı olacak biri var mi?
Hazine odasına baktınız mı ?sofianın evinde dart yok
Bu sorun giderilmiştir, tekrar indiriniz.Oyunu başlatıyorum oynuyorum 5-10 dakikaya bir oyundan atıyor tekrar giriyorum aynısını yaşıyorum sebebi nedir ?
Kütüphaneye giderseniz karşınıza çıkacaktır.Ash ormana kaçtı nerden çıkabilir diyo onu nasıl halledicem
İndirme butonlarının üstünde detaylı bilgi bulunuyor.Oyun mükemmel ama paradan dolayı çok sıkıntı çekiyorum hileyi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilecek var mı
Evet hile için yazmışlar ama denedim onda olmuyorİndirme butonlarının üstünde detaylı bilgi bulunuyor.
hocam hallettin mi sorununasıl yaptın aynı hata bendede var
hallettim kirve silip baştan yükledim mecburen yanlış indirdiğimizden öyle olmuşhocam hallettin mi sorunu
bu rar bozuk hatası alanların yada şifre isteyenlerin böyle indirmesi gerekiyorreis ben çözümü cloud dan ortada mavi indirme simgesi var onatıklayıp hepsini zip olarak indirdim zipden hiçbir dosya çıkarmadan Treasure of Nadia v1.0112 çift tıklıyarak açtım o zaman açılan cmd ekranı buranın id şifresini isteyip oyunu kurduEkli dosyayı görüntüle 9363Ekli dosyayı görüntüle 9364
Nasıl?Oyunda hile menüsü yok ama kendiniz hile yapabilirsiniz.
İndirme butonlarının üstünde hileyle alakalı bilgi bulunuyor.Nasıl?