Öncelikle telefonunuzdan "Chrome" uygulamasını devre dışı bırakın veya kaldırın.Merhaba mobilden oynuyorum oyunu oynanış sırasında sürekli olarak kapanıyor oyun çözüm yolu bilen varsa yardımcı olmasını rica ederim.
İşe yaramadı tarif ettiğiniz şeyleri bire bir yaptım ama olmuyorÖncelikle telefonunuzdan "Chrome" uygulamasını devre dışı bırakın veya kaldırın.
Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz.
Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma:
Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun.
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın.
İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.
Deneyebilirsiniz eğer kullanamıyorsanız discord sunucumuzda kayıt dosyaları mevcut.türkçe yamayı indirdikten sonra eski save dosyasını kullanabilir miyiz oyunu bitirmiştim tekrar 0'dan başlamak istemiyorum da
kapalı her şeyquarpati Bilgisayarınızda anti-virüs programlarınız kapalı mı?
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.Hala çözemedim her şey doğru ama oyun açılıyor siyah ekranda kalıyor arka fonda müzik felan çalıyor
discorddan banladıalr beni 1 yıldan fazla oldu mackenzieyle konuşuyom bakcak durumumaDiscord sunucumuzda Treasure of Nadia kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.
Discord sunucumuza katılarak veya internette bulunan rehber videolarından yardım alabilirsiniz.derin ormanda kuzeybatı bölgesinde kazma ile anahtar bul diyor yardımcı olurmusunuz
Bölüm seçici mevcut oyunda zaten bitmiş oyuna girebilirsiniz.elinde 100 % save olan varmı