Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Q

quarpati

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim cmdden kurdum açılınca siyah ekranda kalıyor arkada müzik felan çalıyor ama ekran full siyah pc sürümü çözümü nedir

L

Lejyon1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba mobilden oynuyorum oyunu oynanış sırasında sürekli olarak kapanıyor oyun çözüm yolu bilen varsa yardımcı olmasını rica ederim.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Merhaba mobilden oynuyorum oyunu oynanış sırasında sürekli olarak kapanıyor oyun çözüm yolu bilen varsa yardımcı olmasını rica ederim.
Öncelikle telefonunuzdan "Chrome" uygulamasını devre dışı bırakın veya kaldırın.

Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz.

Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma:

Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun.
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın.

İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.

L

Lejyon1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle telefonunuzdan "Chrome" uygulamasını devre dışı bırakın veya kaldırın.

Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz.

Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma:

Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun.
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın.

İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.
İşe yaramadı tarif ettiğiniz şeyleri bire bir yaptım ama olmuyor

G

gasdasdassak

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türkçe yamayı indirdikten sonra eski save dosyasını kullanabilir miyiz oyunu bitirmiştim tekrar 0'dan başlamak istemiyorum da

Q

quarpati

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hala çözemedim her şey doğru ama oyun açılıyor siyah ekranda kalıyor arka fonda müzik felan çalıyor

X

xxxkara82

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
derin ormanda kuzeybatı bölgesinde kazma ile anahtar bul diyor yardımcı olurmusunuz

H

Hypnotse

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
2$
elinde 100 % save olan varmı

S

suroj1994

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyası oluşmuyor telefonumda o sebeple hile veya başka bir şey yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim

Cryzy

Cryzy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kürek sapini ariyorum bi türlü bulamadım yardımcı olacak varmı

T

Turhannbey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Nehir kenarında kuvars arıyorum da bulamadım kaç saattir nasıl çözebiliriz yahu

M

Mertalibulat6868

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu başlatıyorum oynuyorum 5-10 dakikaya bir oyundan atıyor tekrar giriyorum aynısını yaşıyorum sebebi nedir ?

Üst Alt