Phyrosca
Kayıtlı Üye
Hikaye bitmişti zaten kaybetmezsin.ben v0.92081 surumunu bitirdim final surumunu oynamasam bisey kaybedermiyim
Hikaye bitmişti zaten kaybetmezsin.ben v0.92081 surumunu bitirdim final surumunu oynamasam bisey kaybedermiyim
data.7z olarak indicloud dan data.bin indirdim rar şifre istiyor
RAR'da herhangi bir şifre bulunmuyor yanlış indirmişsin, Cloud'dan indiriyorsanız sağ üstteki mavi indirme butonuna tıklayıp ZIP olarak indirmeniz gerekiyor.ben arşiv bozuk hatası alıyorum ve rar şifre istiyor
Şu anda hiçbir oyunda Google Drive linkleri kullanılamıyor, farklı bir alternatif arıyoruz. MEGA ve Cloud linkleri üzerinden indirebilirsiniz.Google Drive erişim engeli olduğu için indiremiyorum. Erişim engelini nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
nasıl yaptın aynı hata bendede vartamamdır hallettim teşekkür ederim
Gold hilesi yaptığınız zaman böyle bir sorun ortaya çıkabiliyor. Tek çare olarak item hilesi yaparak envantere ekleyebilirsiniz. Hileyi nasıl yapacağınız konunun ilk sayfasında yazıyor.Arkadaşlar taş tılsıma ihtiyacım olan bi görev var ama oyun bana taş tılsım vermedi. Diğer oyuncuların nerden bulduğuna baktım, taş tılsım çıkacak yerden bana yeşim tılsım çıktı bu bug yüzünden ilerleyemiyorum. Bi çözümü var mı ya bilen yazsın lütfen
Hikaye ilerledikçe oyun size bir türlü veriyor.Nitrogliserin bitti bir daha nasıl elde edebilim?
Oyunda hile menüsü yok ama kendiniz hile yapabilirsiniz.Bu oyunda hile menüsü varmı önceden yoktu