Türkçe olarak rehber bulunmuyor ama Youtube üzerinde takıldığınız sürümü yazıp videoları izleyip geçebilirsiniz veya discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.oyunun ingilizce yada türkçe kılavuzu varmı pdf olarak
Çevirileri korumak için kullandığımız paketleme programını virüs olarak görüyor, anti virüs programını devre dışı bırakıp oyunu kurabilirsiniz.Kaspersky Security Cloud oyunun kurulumu esnasında virüs olarak tespit edip kurulumu kapatıyor nedendir acaba?
Oyunu bitirdim yeni sürüm ne zaman gelecekBulmadan önce yakın yerlerde kayıt aldıysanız, o kayıt dosyasına dönüp tekrar deneyebilirsiniz.
Oyun final verdi.Oyunu bitirdim yeni sürüm ne zaman gelecek
Hadi be ama finalde bı animasyon gösterdi o ne içindiOyun final verdi.
Bunun reklamıymışOyun final verdi.
Discord sunucumuza katılıp Treasure of Nadia kanalına yazarak üyelerimiz konu hakkında yardımcı olacaktır.Save dosyasını atsam hile yapabilcek var mı android için
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia kanalında sabitlenen mesajlarda hileyi nasıl yapacağınızı anlatan bir yazı mevcut.Android de hileyi nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı
Konunun ilk sayfasında hileyi nasıl yapacağınız anlatılıyor.Android hile yok mu, oyun baya uğraştırıcı gibi
• Linke tıklayın.Yönlendirici sitede takılıyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum. (Aylink)