MRainb0w
Yetkili
O göreve gelmeden önce size beyaz kumun olduğu yere götürüyordu ama gözünüzden kaçtıysa oynanış videolarına bakabilirsiniz.Gizli beyaz kumu nerden bulacağım (beton görevi için)?
O göreve gelmeden önce size beyaz kumun olduğu yere götürüyordu ama gözünüzden kaçtıysa oynanış videolarına bakabilirsiniz.Gizli beyaz kumu nerden bulacağım (beton görevi için)?
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Adamlarla yılanı öldürüp bir bölüme girdiğim yerden çıkarken oyun buga giriyor ve siyah ekranda kalıyor devam etmiyor. Neden?
Oda anahtarını yapamazsınız.room key nasıl yapılıyordu?
AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
İnternetinizi aç kapa yapınız ve tekrar deneyiniz. Hala aynı hatayı almaya devam ederseniz içinde Türkiye bulunan bir VPN indirip Türkiye'ye bağlanıp linklere öyle ulaşabilirsiniz.vpn hiç birş şekilde açık değilken niye vpnyi kapatın hatası alıyroum indiremiyorum niye
Oyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Android
• Linke tıklayın.indirilmiyor zararlı siteye yönlendiriyor
Oyunu klasöre çıkarttınız mı?oyunu bir kere sildim bir kere daha indirip açtım bende programdata hatası veriyor data26.aoc
hatası veriyor anlamadım bi yardım ederseniz sevinirim vallahi
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.oyun kuruluyor deniliyor %99 da kalıyor bir de anti virüs programlarım kapalı aga
evet kapalıWindows Defender dahil bütün anti-virüs programlarınız kapalı mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.evet kapalı
Oyunda atma, video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Arkadaşlar mobilden oynuyorum ama 2 veya 3 dakika da bir oyundan atıyor yarım edebilecek biri var mı
Sağ tık yapmak için ekrana 2 parmağınızla dokunacaksınız.Telefondan oynanmıyor! Açılıyor ama görevde mauseden sağ tık yap falan diyor. Telefon sürümü için alternatif herhangi bir tıklama yeri falan da yok... BOŞUNA YÜKLEDİM !!!